CD-lydmaskin

  CD-lydmaskin

  En veske full av moro

  Sett på favorittene dine med denne Philips AZ250/12 CD Soundmachine. Sett inn en CD eller koble til en bærbar spiller via MP3 Link. Den leveres med en myk bæreveske. Gled deg også over trygg lytting med grenser for maksimalt volum

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En veske full av moro

med dette bærbare lydsystemet

 • Spill CD, CD-R og CD-RW

  Spill CD, CD-R og CD-RW

  Philips er kjent for å lage produkter som er kompatible med mange plater som er tilgjengelige på markedet. Med dette lydsystemet kan du glede deg over musikk fra CD, CD-R og CD-RW. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betyr at lydsystemet kan spille av både CD-Recordable-plater (CD-R) og CD-Rewritable-plater (CD-RW). CD-R-plater kan du ta opp på én gang, og deretter kan de spilles på alle CD-spillere, mens CD-RW-plater kan du ta opp på flere ganger, og de kan bare spilles av på kompatible CD-spillere.

 • MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-kobling for bærbar musikkavspilling

  MP3-koblingen gir direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. Du kan nyte favorittmusikken med uovertruffen lydkvalitet fra lydsystemet, og i tillegg er MP3-koblingen også utrolig nyttig siden alt du trenger å gjøre, er å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet.

 • Myk, fleksibel stoffveske for enkel transport

  Myk, fleksibel stoffveske for enkel transport

  Ta med CD Soundmachine hvor du vil – den har sin helt egne veske. Den er laget av mykt stoff, og vesken beskytter Soundmachine mot støt og slag, mens håndtakene gjør at den er enkel og trygg å ta med seg. Med pent utformede åpninger foran høyttaleren og over de viktigste kontrollknappene kan du kose deg med flott musikk mens Soundmachine ligger i vesken. Vesken skjuler også knappene som ikke brukes så ofte – som den som låser CD-døren. Hvis du vil ta spilleren ut av vesken, gir glidelåsen deg enkel og problemfri tilgang til den.

 • Maksimal volumgrense for sikker lytting

  Maksimal volumgrense for sikker lytting

  Langvarig eksponering for lyd på høyt volum kan føre til ugjenopprettelige skader på ørene. For å passe på at du og dine kjære alltid lytter til et trygt lydnivå, leveres Philips CD Soundmachine med et forhåndsinnstilt maksimalt lydnivå som musikken kan spilles av på. Selv om barnet ditt har hodetelefoner på og du ikke kan høre hva han lytter til, kan du være sikker på at lyden ikke er for høy. Philips leverer med deg i tankene, slik at du får ro i sjelen.

 • CD-dørlås for uavbrutt musikkavspilling når du er på farten

  CD-dørlås for uavbrutt musikkavspilling når du er på farten

  Philips CD Soundmachine er utformet til å stå vannrett eller loddrett, og den er konstruert slik at den fungerer like bra i begge posisjoner. For å sikre at CD-døren ikke åpnes ved et uhell når spilleren er plasseres loddrett, er døren laget slik at den bare kan åpnes ved hjelp av et knappetrykk. Det finnes også en CD-dørlås, og denne sørger for at knappen ikke blir trykket på ved uhell. Denne skyvelåsen er plassert på toppen av Soundmachine, utenfor rekkevidden til små, lekende fingre, og den er skjult når spilleren ligger i vesken. Hos Philips teller hver eneste minste ting.

 • Liten og lett

  Dette lydsystemet fra Philips har en kompakt og tiltalende design fullpakket med fulle multimediefunksjoner. Det er enkelt å holde kontakten med kontaktene og vennene dine, og du får maksimalt ut av telefonens funksjoner når du er på farten.

 • Stereohodetelefonkontakt for bedre personlig musikknytelse

  Koble hodetelefonene dine til denne Philips-enheten for en mer personlig lydopplevelse når du vil. Du kan glede deg over favorittmusikken med flott lyd uten å forstyrre andre, ved å koble hodetelefonene til denne enheten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i