CD-lydmaskin

  Spill digital musikk via USB Direct

  Vil du høre musikksamlingene som er lagret på en bærbar musikkspiller, uten å bruke hodetelefoner? Koble den bærbare spilleren til USB Direct-kontakten på AZ1830 og hør den digitale favorittmusikken gjennom kraftige høyttalere. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Spill digital musikk via USB Direct

 • Spill MP3-/WMA-musikk direkte fra dine bærbare USB-enheter

  Spill MP3-/WMA-musikk direkte fra dine bærbare USB-enheter

  Det er bare å koble enheten til USB-porten på Philips Hi-Fi-systemet. Den digitale musikken spilles direkte fra enheten. Nå kan du dele de beste øyeblikkene med familie og venner.

 • 10 timer med MP3-CD eller 20 timer med WMA-CD-musikk

  10 timer med MP3-CD eller 20 timer med WMA-CD-musikk

  MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lydkvaliteten i særlig grad. Én CD kan lagre opptil 10 timer med musikk. MP3 har blitt standard lydkomprimeringsformat og sørger for rask og enkel overføring av lydfiler. Windows Media Audio (WMA) er et svært komprimert digitalt lydformat fra Microsoft som gir flott lyd med musikkfiler som bare tar opp halvparten så mye diskplass og lastes ned dobbelt så raskt. Én CD kan lagre opptil 20 timer med WMA-musikk av god kvalitet som er spilt inn med en bithastighet på 64 kbps.

 • FM/MB-tuner for en god radioopplevelse

  FM/MB-tuner for en god radioopplevelse

  FM stereo/MB (AM)-tuner

 • CD shuffle/gjenta for en personlig musikkopplevelse

  CD shuffle/gjenta for en personlig musikkopplevelse

  Med funksjonen shuffle/gjenta slipper du å høre på musikk som spilles i samme rekkefølge hele tiden. Etter at du har lastet favorittsangene til spilleren, trenger du bare å velge én av modiene – shuffle eller gjenta for at låtene skal spilles av i forskjellig modusrekkefølge. Gled deg over en forskjellig og unik musikkopplevelse hver gang du kobler til spilleren.

 • Flerfunksjonell LCD-skjerm

  Flerfunksjonell LCD-skjerm
Se alle spesifikasjoner
 • Musikk med Digital Right Management støttes ikke.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i