CD-lydmaskin

    CD-lydmaskin

    Digital stasjonssøking med forvalg

    Kombinert CD-spiller og digital tuner som spiller alle typer CDer. Toveis høyttalere gir full lydeffekt. Bassforbedring gir varmere toner med mer trykk.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital stasjonssøking med forvalg

  • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

    Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

    Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

  • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

    Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

    Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

  • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

    Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

    Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

  • CD shuffle/gjenta for en personlig musikkopplevelse

    CD shuffle/gjenta for en personlig musikkopplevelse

    Med funksjonen shuffle/gjenta slipper du å høre på musikk som spilles i samme rekkefølge hele tiden. Etter at du har lastet favorittsangene til spilleren, trenger du bare å velge én av modiene – shuffle eller gjenta for at låtene skal spilles av i forskjellig modusrekkefølge. Gled deg over en forskjellig og unik musikkopplevelse hver gang du kobler til spilleren.

  • Autolagring gir ettrykks radioinnstilling

    Autostore-programmering er en praktisk funksjon som du kan bruke til å forhåndsinnstille favorittstasjonene dine på radioen med ett tastetrykk. Med Autostore-programmering trenger du ikke lenger å søke etter radiostasjoner manuelt. En innebygd elektrisk krets søker automatisk etter lokale radiostasjonsfrekvenser, lagrer de sterkeste signalene og tilordner dem stasjonsnumre.

  • Toveis høyttalersystem – som et platestudio i din egen stue

    Med toveis høyttalersystem skapes det en illusjon av et platestudio i din egen stue med den nøyaktige stereogjengivelsen. Det føles som om du er til stede! For å gjengi hele toneområdet trenger vanlige høyttalere store og små elementer som gjengir henholdsvis lave og høye frekvenser. Størrelseshensyn går ofte på bekostning av lydkvaliteten. Ved å bruke en woofer til å gjengi lyd fra bass til mellomtone og en diskanthøyttaler til å gjengi lyd fra mellomtone til diskant gjengir toveis høyttalersystemet hele lydbildet med mye mindre intermoduleringsforvrengning.

  • Kompatibel med CD-R og CD-RW

    CD-RW-kompatibel betyr at lydanlegget kan spille av både CD-R- (CD-Recordable) og CD-RW-plater (CD-Rewritable). På CD-R-plater kan man bare spille inn én gang, mens man kan spille inn musikk eller skrive inn data flere ganger på CD-RW-plater . Disse platene kan bare spilles av på kompatible audio-CD-spillere. Laser-pickupen og CD-dekoderkretsene på CD-RW-kompatible spillere er spesielt utformet til å lese det spesielle lydinnspillingslaget med faseendringer på CD-RW-plater, slik at du alltid kan spille av musikk fra CDer du har spilt inn selv, på CD-spilleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i