CD-lydmaskin

  Programmer favorittmusikken

  Du gleder deg over de enkle tingene i livet og fryder deg over anvendelighet. Med den elegante og bærbare AZ1022 kan du nyte favorittmusikken ved hjelp av enkle funksjoner. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Programmer favorittmusikken

 • FM/MB-tuner for en god radioopplevelse

  FM/MB-tuner for en god radioopplevelse

  FM stereo/MB (AM)-tuner

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • CD shuffle/gjenta for en personlig musikkopplevelse

  CD shuffle/gjenta for en personlig musikkopplevelse

  Med funksjonen shuffle/gjenta slipper du å høre på musikk som spilles i samme rekkefølge hele tiden. Etter at du har lastet favorittsangene til spilleren, trenger du bare å velge én av modiene – shuffle eller gjenta for at låtene skal spilles av i forskjellig modusrekkefølge. Gled deg over en forskjellig og unik musikkopplevelse hver gang du kobler til spilleren.

 • Stereo hodetelefonkontakt

  Stereo hodetelefonkontakt

  Koble til hodetelefonene for en mer personlig lydopplevelse når du vil. Du kan glede deg over favorittmusikken med flott lyd uten å forstyrre andre, ved å koble hodetelefonene til spilleren.

 • Stereokassettspiller

  Stereokassettspiller
 • Flerfunksjonell LCD-skjerm

  Flerfunksjonell LCD-skjerm
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i