Bærbar CD-spiller

  Joggesikker

  Du kommer til å elske AX2301-CD-spilleren med sin brukervennlige tilnærming til bærbar musikk. Du får allsidig CD-avspilling, uavbrutt musikk og alt du behøver for musikk på farten, i en dråpeformet fasong i sølv metallic.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Joggesikker

 • Digital dynamisk bassforsterking gir optimert bass ved alle volumer

  Digital dynamisk bassforsterking gir optimert bass ved alle volumer

  Digital dynamisk bassforsterking er en intelligent bassforsterker som gir maksimal bassforsterking ved høye volumer uten lydforvrenging, og ved lave volumer uten at det går ut over de laveste frekvensene. Teknologisk avansert elektronikk overvåker konstant volum og bassnivåer og kalibrerer begge nøyaktig for å hindre lydforvrengning. Digital dynamisk bassforsterking gjør det dermed mulig å nyte en overlegen basstone, uansett volum.

 • ESP hindrer avbrudd i musikken

  Elektronisk støtbeskyttelse hindrer avbrudd i musikken selv om spilleren er utsatt for støt og slag mens du jogger eller er på farten. Mens CDen spiller, mates musikken konstant inn i spillerens minnebuffer, som lagrer den midlertidig. Når spilleren utsettes for støt – ved et uhell eller mens du er i bevegelse – vil du likevel få uavbrutt lyd fra musikken som er lagret i bufferen mens laseren fokuserer på nytt der støtet skjedde og fortsetter å spille inn for å fylle opp bufferen igjen.

 • Spill CD-, CD-R- og CD-RW-plater

  Philips er kjent for å lage produkter som er kompatible med mange plater som er tilgjengelige på markedet. Med dette lydsystemet kan du glede deg over musikk fra CD, CD-R og CD-RW. Én CD kan inneholde opptil 10 timer med musikk. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betyr at lydsystemet kan spille av både CD-Recordable-plater (CD-R) og CD-Rewritable-plater (CD-RW). CD-R-plater kan du ta opp på én gang, og deretter kan de spilles på alle CD-spillere, mens CD-RW-plater kan du ta opp på flere ganger, og de kan bare spilles av på kompatible CD-spillere.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i