Fidelio

  Philips Fidelio

  A5 trådløs Hi-Fi-høyttaler

  Hør på all musikken med Hi-Fi-lyd. Trådløst.

  Hør på musikken trådløst og med Hi-Fi-lyd med Philips Fidelio trådløs Hi-Fi-høyttaler. Enkel streaming fra Apple- eller Android-enheten med fire Hi-Fi-drivere som gir en kraftig og omsluttende musikkopplevelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio A5 trådløs Hi-Fi-høyttaler

Hi-Fi-stereolyd, 60 W, 4 Hi-Fi-drivere, Analog inngang AW5000/10 Finn lignende produkter

Hør på all musikken med Hi-Fi-lyd. Trådløst.

Lidenskap for lyd

 • Bruk AirStudio+ Lite til å kontrollere musikken fra den mobile enheten

  Bruk AirStudio+ Lite til å kontrollere musikken fra den mobile enheten

  Appen er tilgjengelig fra Apple App store og Google Play, og registrerer automatisk mobile og andre kompatible enheter som er koblet til Wi-Fi-hjemmenettverket, noe som gir deg umiddelbar kontroll over musikken. Kontroller avspilling av musikk, volum- og lydinnstillinger, samt musikktjenester og radio på Internett fra alle enheter, hvor som helst.

 • Vinklet høyttaler for en bredere stereolyd

  Vinklet høyttaler for en bredere stereolyd

  Høyttaleren har spesielt vinklede, profesjonelle Hi-Fi-drivere som er designet for å produsere det mest omfattende og omsluttende lydbildet som er mulig. Plasseringen til driverne gir uovertruffen dynamisk lydkvalitet uansett hvor du er i rommet. Den unike designen gjør også at høyttalerne passer diskré inn i interiøret.

 • Linjeinngang for lyd

  Linjeinngang for lyd

  En ekstra linjeinngangstilkobling gjør at du kan koble eksterne musikkilder til Philips-systemet i tillegg til det trådløse alternativet. Bare koble høyttalerne til linjeinngangen, lydutgangen eller hodetelefonkontakten til en mediespiller – for eksempel en CD-/DVD-spiller, TV eller MP3-spiller

 • Autentisk lyd fra fire drivere for lydentusiaster

  Autentisk lyd fra fire drivere for lydentusiaster

  Høyttaleren har to diskanthøyttalere og to Hi-Fi mellomtonedrivere. Disse komponentene av topp kvalitet er optimalt plassert for å levere dynamisk omsluttende lyd på en perfekt måte.

 • Gled deg over et univers av musikktjenester på Internett

  Gled deg over et univers av musikktjenester på Internett

  Den beste måten å få tak i et stort utvalg av musikk på, inkludert de nyeste utvidelsene, er å skaffe seg et abonnement på musikktjenester på Internett. Du har også tilgang til musikk når som helst og hvor som helst, så lenge du har en Internett-tilkobling. Med trådløs Hi-Fi fra Philips trenger du ikke en gang å slå på datamaskinen for å glede deg over musikktjenesten på Internett.

 • Søk inn tusenvis av radiostasjoner på Internett

  Søk inn tusenvis av radiostasjoner på Internett

  Med trådløs Hi-Fi fra Fidelio kan du høre på over 30 000 radiostasjoner på Internett fra hele verden. Utvid musikkhorisonten din ved å oppdage flotte stasjoner etter sjanger eller land, eller velg favorittstasjonene fra det kjempestore og lett tilgjengelige utvalget. Det er også svært enkelt – alle trådløse Hi-Fi fra Fidelio har taster for direkte tilgang til hver stasjon.

 • Kan plasseres hvor som helst i alle hjem

  Kan plasseres hvor som helst i alle hjem

  Den trådløse Hi-Fi-høyttaleren er smart utformet slik at den passer perfekt til alt hjemmeinteriør. Topplaten i aluminium gir varighet og en stilig følelse til designen, som balanseres varmt med høyttalerstoffet i fin tekstil.

 • Rask og enkel installering

  Hvem som helst kan sette opp de trådløse Hi-Fi-høyttalerne fra Fidelio – du trenger ikke å være en ekspert på teknikk for å gå fra boks til forbløffelse på fem minutter. Vi ønsker at du skal få nyte Fidelio-høyttalerne så fort som mulig. Det er grunnen til at vi har gjort en slik innsats for å sikre at du kan sette opp høyttalerne i løpet av noen få enkle trinn. Du får faktisk til og med klar veiledning fra systemet til Fidelio.

Se alle spesifikasjoner
 • Napster er kun tilgjengelig i Tyskland og Storbritannia.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i