Fidelio

  Philips Fidelio

  A2 trådløs Hi-Fi-mottaker

  Hør på all musikken med Hi-Fi-lyd. Trådløst.

  Philips Fidelio trådløs Hi-Fi-mottaker har 100 W forsterkereffekt og gjør at du hører Hi-Fi-musikk fra høyttalerne. Du kan nå bruke den bærbare Android- eller Apple-enheten din til å bla gjennom og spille av. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio A2 trådløs Hi-Fi-mottaker

Gjør om Hi-Fi til et trådløst system, Innebygd forsterker på 160 W, Digital og analog inngang, sub-utgang AW2000/10 Finn lignende produkter

Hør på all musikken med Hi-Fi-lyd. Trådløst.

Lidenskap for lyd

 • Svært brukervennlig med enkel konfigurering

  Svært brukervennlig med enkel konfigurering

  Utrolig praktisk med enkelt oppsett. Forenklet installering - Plug & Play-produkt

 • Bruk AirStudio+ Lite til å kontrollere musikken fra den mobile enheten

  Bruk AirStudio+ Lite til å kontrollere musikken fra den mobile enheten

  Appen er tilgjengelig fra Apple App store og Google Play, og registrerer automatisk mobile og andre kompatible enheter som er koblet til Wi-Fi-hjemmenettverket, noe som gir deg umiddelbar kontroll over musikken. Kontroller avspilling av musikk, volum- og lydinnstillinger, samt musikktjenester og radio på Internett fra alle enheter, hvor som helst.

 • Gled deg over et univers av musikktjenester på Internett

  Gled deg over et univers av musikktjenester på Internett

  Den beste måten å få tak i et stort utvalg av musikk på, inkludert de nyeste utvidelsene, er å skaffe seg et abonnement på musikktjenester på Internett. Du har også tilgang til musikk når som helst og hvor som helst, så lenge du har en Internett-tilkobling. Med trådløs Hi-Fi fra Philips trenger du ikke en gang å slå på datamaskinen for å glede deg over musikktjenesten på Internett.

 • Gled deg over tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Gled deg over tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Nå kan du holde deg oppdatert på all slags musikk fra hele verden. Still inn over 30 000 Internett-radiostasjoner for å utvide musikkopplevelsen din.

 • Innebygd forsterker for å sikre best mulig lydkvalitet

  Forsterkeren er bygd inn subwooferenheten ved hjelp av en intern tilkoblingskrets slik at det ikke er behov for ekstra tilkoblinger mellom subwooferen og forsterkeren. Enhetens akustikk er også spesielt innstilt for å skape dramatisk lyd. Bassen er dyp og tøff, mens forsterkeren er perfekt tilpasset for å gi en ideell mengde effekt.

 • 2 x 50 W RMS / 100 W total effekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • Subwooferutgang som kan kobles til en subwoofer for dypere bass

  Det finnes en utgang på baksiden av det trådløse Hi-Fi-anlegget, slik at du kan koble til en subwoofer for å forbedre bassen i høyttalerne.

Se alle spesifikasjoner
 • Napster er kun tilgjengelig i Tyskland og Storbritannia.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i