trådløs høyttalerdokk

  trådløs høyttalerdokk

  Stream musikken, og lad Android-telefonen

  Denne høyttaleren, AS360, leverer utmerket lyd på en flott måte. Stream musikk fra telefonen trådløst via Bluetooth for enkel nytelse, dokk den for rask lading, eller lad enhet nummer to ved hjelp av USB. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

trådløs høyttalerdokk

Bluetooth®, for Android, USB-port for lading, 10 W, batteri eller vekselstrøm AS360/12 Finn lignende produkter

Stream musikken, og lad Android-telefonen

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både robust og energieffektiv. Teknologien gjør det enkelt med trådløs tilkobling til iPod/iPhone/iPad eller andre Bluetooth-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Dermed kan du enkelt nyte favorittmusikken din eller lyd fra video eller spill trådløst på denne høyttaleren.

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Opprett én enkel tilkobling, og hør på all musikken fra bærbare enheter og datamaskiner. Det er bare å koble enheten til lyd inn-kontakten (3,5 mm) på Philips-settet. På datamaskiner opprettes tilkoblingen vanligvis via hodetelefonutgangen. Når tilkoblingen er opprettet, kan du umiddelbart glede deg over hele musikksamlingen din på førsteklasses høyttalere. Philips leverer ganske enkelt bedre lyd.

 • Lad en ekstra mobil enhet via USB-port

  Lad en ekstra mobil enhet via USB-port

  Denne høyttaleren er ekstra brukervennlig med USB-porten som lader en ekstra mobil enhet, selv når iPod/iPhone er i dokkingstasjonen.

 • Bruk den stilig designede FlexiDock til å holde alle Android-telefoner

  Den forbedrede versjonen av Philips FlexiDock har en mikro-USB-kontakt, perfekt for alle Android-telefoner. Dokkingmekanismen passer perfekt til alle Android-telefoner med kontaktens glatte design med avrundede kanter. Den gir maksimale justeringsmuligheter. Bare skyv kontakten mot venstre eller høyre, eller roter den slik at den passer nøyaktig til der mikro-USB-porten sitter på telefonen. Denne ekstreme fleksibiliteten er den første av sitt slag, og passer til Android-telefoner som er laget av ulike produsenter, med ulike plasseringer av mikro-USB-kontakten.

 • Hi-Fi trådløs Bluetooth®-aptX®-streaming av musikk

  Den avanserte teknologien forbedrer lyd som streames via Bluetooth® til neste nivå. Standard Bluetooth®-lyd bruker SBC-kodeken som er laget for grunnleggende lydoverføring, noe som kan gjøre lytterne skuffede og misfornøyde. Denne høyttaleren fra Philips er imidlertid utstyrt med den trådløse teknologien Hi-Fi-Bluetooth®-aptX® – noe som gir deg rik, kraftig og krystallklar lyd. Den er kompatibel med både de nyeste Android™-smarttelefonene, nettbrettene og andre enheter, og Philips leverer nå lydkvaliteten du forventer. Trådløs musikk har aldri hatt så god lyd.

 • Program for enkel Bluetooth-paring for Android-telefon

  Philips' program Bluetooth Audio Connect er tilgjengelig for nedlasting fra Google Play. Det gjør at du enkelt kan koble til og pare en mobil enhet til alle lydenheter med Bluetooth fra Philips. Trykk på programmet for automatisk å legge til, pare og koble til en Bluetooth-enhet fra Philips. Når enheten er paret, kan du også endre navn på og bytte ikoner. Med dette programmet kan du ha flere lydenheter fra Philips. Dette gjør det enkelt for deg å bytte mellom forskjellige Bluetooth-enheter. Bare trykk på den lydenheten fra Philips som du ønsker å bruke, og begynn å streame.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i