Bluetooth

  dokkinghøyttaler med Bluetooth®

  Sett musikken fri, og lad Android-telefonen

  Denne Philips AS351/12-dokkinghøyttaleren gir førsteklasses lyd i stor stil. Dokk Android-telefonen for å spille av og lade opp, eller lad en enhet til via USB. Høyttaleren leveres med Songbird for å gi enkel synkronisering mellom telefonen og PCen. Se alle fordeler

 • Sett musikken fri, og lad Android-telefonen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

dokkinghøyttaler med Bluetooth®

for Android AS351/12 Finn lignende produkter

Sett musikken fri, og lad Android-telefonen

med denne dokkinghøyttaleren

 • Bruk den stilig designede FlexiDock til å holde/lade Android-telefonen

  Bruk den stilig designede FlexiDock til å holde/lade Android-telefonen

  Philips FlexiDock er perfekt for Android-telefoner. Den er smart utformet slik at de fleste Android-telefoner kan dokkes i den, enten telefonens kontakt er plassert på undersiden, på siden eller til og med på toppen. Dette er det første produktet som tilbyr en så stor fleksibilitet, noe som passer for Android-telefoner som er laget av ulike produsenter uten en standardisert plassering av eller retning på mikro-USB-kontakten. Dokkingstasjonen kan også justeres, slik at den kan holde telefonen i stående eller liggende stilling, og du kan plassere Android-telefonen midt på høyttaleren.

 • Bluetooth-streaming av musikk fra Android-enheter

  Bluetooth-streaming av musikk fra Android-enheter

  Lytt til alle favorittsangene dine på en høyttaler som leverer fantastisk lyd. Denne Philips-dokkinghøyttaleren spiller av musikk fra Android-enhetene dine via Bluetooth. Bare last ned den gratis Philips DockStudio-appen, deretter slås Bluetooth på automatisk og kobles til når enheten settes i dokkingstasjonen. Du kan glede deg over kraftig og fremragende lyd, og det er svært praktisk. Det er ikke mye annet som gir bedre lyd.

 • Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Det store akustiske volumet på 3L, som er tilordnet hver woofer, er plassert perfekt i forhold til nøyaktig justerte basspiper, som sender lyden bakover, for å gi en imponerende og tett bassytelse fra en så kompakt høyttaler. Resultatet er enestående realisme og en oppslukende lydopplevelse.

 • Oppdag og del musikk og andre funksjoner via DockStudio-appen

  Oppdag og del musikk og andre funksjoner via DockStudio-appen

  Den kostnadsfrie DockStudio-appen fra Philips har mange unike funksjoner for dokkinghøyttalerne. Du kan lytte til tusenvis av radiostasjoner på Internett fra hele verden, bla gjennom musikksamlingen din og dele det du hører på med venner via Facebook, eller dele bilder av artisten på Flickr. Appen får du med musikkfunksjonen Songbird, slik at du kan oppdage, spille av og synkronisere media sømløst mellom PCen og Android-enheter. I klokkemodus lar appen deg stille inn flere tilpassede musikkalarmer og gir oppdaterte værmeldinger. Appen kan lastes ned helt gratis fra Google play.

 • Bruk Songbird til å oppdage, spille av og synkronisere musikk mellom PCen og Android-enheter

  Bruk Songbird til å oppdage, spille av og synkronisere musikk mellom PCen og Android-enheter

  Det enkle og brukervennlige Songbird er et PC-program og en Android-app. Den lar deg oppdage og spille av mediene dine, og synkronisere dem sømløst til PCen. Med de intuitive og kraftige funksjonene for musikkhåndtering kan du oppdage nye artister og musikkstiler direkte i programmet gjennom musikk- og mediebutikker, tjenester og webområder. Spill av biblioteket ditt og mediene dine fra Internett og synkroniser alt sømløst fra PCen til Android-enhetene.

 • Flotte spillelydeffekter via Bluetooth

  Spillopplevelsen er aldri komplett uten fantastiske lydeffekter. Nå kan spillene dine fra smarttelefonen eller andre håndholdte enheter bli enda mer spennende, takket være dokkinghøyttaleren fra Philips som gir drønn til lyden. Hør alle lyder klart og høyt, og ta opplevelsen til et helt nytt nivå. Dette kan du i tillegg gjøre på en svært enkel måte via Bluetooth. Bare gi den bærbare enheten og dokkinghøyttaleren en trådløs Bluetooth-forbindelse, og spill i vei.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i