Digital klokkeradio

  Projeksjon når som helst, hvor som helst

  Philips' klokkeradio har en svært lyssterk projeksjon om dagen og dimmet lys om natten som viser klokkeslett, dato og animasjoner tydelig – hvor som helst. De smarte temperatursensorene viser også innendørs- og utendørstemperaturer – når som helst. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital klokkeradio

Ultra lyssterk tidsprojeksjon AJ3650/12 Finn lignende produkter

Projeksjon når som helst, hvor som helst

med meget lyssterk projeksjon

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre tidspunktet for å vekke partneren din.

 • Gjentatt vekking for mer slumring

  Gjentatt vekking for mer slumring

  Klokkeradioen fra Philips hjelper deg med å våkne opp i tide med slumrefunksjonen. Hvis alarmen ringer og du vil sove litt lenger, kan du trykke på knappen for å gjenta alarmen én gang og sove videre. Ni minutter senere ringer alarmen på nytt. Du kan fortsette å trykke på knappen for å gjenta alarmen hvert niende minutt til du slår av alarmen helt.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Temperaturvisning for både innendørs- og utendørstemperatur

  Temperaturvisning for både innendørs- og utendørstemperatur

  Værinformasjon for hånden. Philips-klokkeradioen gir deg den mest oppdaterte temperaturmålingen som er tilgjengelig. Den smarte temperatursensoren viser utendørstemperaturen når som helst.

 • Med den forhåndslastede rolige musikken sovner du i fred.

  Med den forhåndslastede rolige musikken sovner du i fred.

  Slapp av eller sovne til fredelige lyder. Philips-klokkeradioen leveres med flere forhåndslastede avslappende musikkstykker. Velg mellom regnskurer, bølger på havet, spa-musikk og mye mer.

 • Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil 2 timer), og velg en CD eller en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Anlegget spiller i det angitte tidsrommet, og deretter slår det seg automatisk av til strømsparende, stille standby-modus. Med Sleep Timer kan du sovne til en favoritt-CD eller et favorittprogram uten å telle sauer eller bekymre deg over strømregningen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i