Digital klokkeradio

  Klokkeradio med stor skjerm

  Familien din vil sette stor pris på klokkeradioen fra Philips. Den store og klare LED-skjermen som viser både det gjeldende klokkeslettet og klokkeslettet for alarm, er enkel å lese, selv i mørket. Tre brytere foran veileder deg gjennom oppsettet uten problemer. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital klokkeradio

Stor skjerm, FM/MW, digital tuning, Alarm, Tids- og alarm-backup AJ3551/12 Finn lignende produkter

Klokkeradio med stor skjerm

 • Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne opp til lydene fra favorittradiostasjonen din eller en alarm. Still alarmen på Philips-klokkeradioen slik at den vekker deg med radiostasjonen du sist hørte på, eller velg å våkne til en alarmlyd. Når alarmtidspunktet er nådd, slår Philips-klokkeradioen automatisk på valgte radiostasjonen eller starter alarmen.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Justerbar skjermlysstyrke for behagelig visning

  Med justerbar skjermlysstyrke kan du tilpasse skjermen til dine behov.

 • Brukervennlig klokkeinnstilling for instruksjonsfritt oppsett av klokke og alarm

  Klokken og alarmen er så enkle å sette opp at du kanskje ikke trenger å se i hurtigstartveiledningen eller brukerveiledningen. Bare se på klokkeradioens knapper for å stille inn klokken og alarmen.

 • Stor skjerm for enkel visning

  Med den store skjermen kan du enkelt se innhold på skjermen. Nå kan du enkelt se klokkeslettet og alarmen, selv på avstand. Den er ideell for eldre eller svaksynte.

 • Den regulerbare timeren slår radioen av på et forhåndsinnstilt tidspunkt

  Radioens avspillingstid kan enkelt kontrolleres ved å stille inn foretrukket antall minutter på den digitale timeren. Da telles tiden automatisk ned, og radioen slås av når tiden har gått ut.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i