Klokkeradio

  Klokkeradio

  Klokkeradio med stor skjerm

  Gjør morgenen litt lysere med klokkeslettvisning på stor LED-skjerm. Denne klokken stiller tiden automatisk når den er koblet til, og den har et backup-batteri som sørger for at alarmen lyder selv om strømmen går. Du kan velge om du vil våkne til en summealarm eller til en radiostasjon. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klokkeradio

Stor skjerm, FM/MW, analog tuning, Dobbel alarm, Tids- og alarm-backup AJ3500/12 Finn lignende produkter

Klokkeradio med stor skjerm

 • Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne opp til lydene fra favorittradiostasjonen din eller en alarm. Still alarmen på Philips-klokkeradioen slik at den vekker deg med radiostasjonen du sist hørte på, eller velg å våkne til en alarmlyd. Når alarmtidspunktet er nådd, slår Philips-klokkeradioen automatisk på valgte radiostasjonen eller starter alarmen.

 • Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre tidspunktet for å vekke partneren din.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil 1 time), og velg en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Philips-radioen spiller i det angitte tidsrommet, og deretter bytter den automatisk til en strømsparende, stille standby-modus. Med Sleep Timer kan du sovne til et favorittprogram uten å telle sauer eller bekymre deg over strømregningen.

 • Gjentatt vekking for mer slumring

  Gjentatt vekking for mer slumring

  Klokkeradioen fra Philips hjelper deg med å våkne opp i tide med slumrefunksjonen. Hvis alarmen ringer og du vil sove litt lenger, kan du trykke på knappen for å gjenta alarmen én gang og sove videre. Ni minutter senere ringer alarmen på nytt. Du kan fortsette å trykke på knappen for å gjenta alarmen hvert niende minutt til du slår av alarmen helt.

 • MB-/FM-tuner

  MB-/FM-tuner
 • Stor skjerm for enkel visning

  Med den store skjermen kan du enkelt se innhold på skjermen. Nå kan du enkelt se klokkeslettet og alarmen, selv på avstand. Den er ideell for eldre eller svaksynte.

 • Koble til og still klokken automatisk

  Ta klokken ut av boksen, koble den til, og klokkeslettet har allerede blitt stilt – automatisk. Den intelligente klokken leser av forhåndsinnstilt data og stiller klokkeslettet riktig i henhold til den standard tidssonen. Hvis du bor utenfor den standard tidssonen, trenger du bare å trykke på tidssoneknappen, og klokken tilbakestiller klokkeslettet. Nå trenger du ikke lenger å lese håndbøker eller fikle med knapper.

 • Tids- og alarm-backup for vekking til riktig tid selv når strømmen går

  Hvis det oppstår en strømfeil, vil denne intelligente klokken fremdeles fungere og opprettholde den pålitelige tiden og innstillingene dine. Den angitte alarmen forblir aktiv selv når skjermen er avslått – alt takket være et forhåndsinstallert batteri. Når strømmen kommer tilbake, trenger du ikke å justere klokken eller legge inn innstillingene på nytt. Og selv om strømmen ikke kommer tilbake, gir batteriet nok energi til at summealarmen ringer på alarmtidspunktet du har angitt - noe som betyr at du aldri forsover deg.

 • Justerbar skjermlysstyrke for behagelig visning

  Med justerbar skjermlysstyrke kan du tilpasse skjermen til dine behov.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i