Vekkerklokke med værvarsel

  Personlig værmelder

  Start dagen riktig – hver dag. Den kompakte AJ290 har radiokontrollerte ikoner for klokke og grafisk værmelding med indikatorer i flere farger. Den pålitelige værmelderen sørger også for at du er punktlig – alltid.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Personlig værmelder

med trådløs utendørs temperatursensor

 • Lys- og værindikator med flere farger

  Lys- og værindikator med flere farger

  Denne tøffe flerfargede værindikatoren lyser opp i mange forskjellige farger avhengig av værforholdene. Fra oransje på solskinnsdager, blått på overskyede dager eller lilla på regntunge dager, du kan se hvordan været er selv om du står et stykke unna klokkeradioen.

 • Visning av innendørs-/utendørstemperatur

  Visning av innendørs-/utendørstemperatur

  Værinformasjon for hånden. Philips-klokkeradioen gir deg den mest oppdaterte temperaturmålingen som er tilgjengelig. Den smarte temperatursensoren viser utendørstemperaturen når som helst.

 • Innebygd hygrometer viser fuktigheten innendørs

  Innebygd hygrometer viser fuktigheten innendørs

  Philips-klokkeradioen gir deg de mest oppdaterte målingene av relativ fuktighet som er tilgjengelig. Den smarte sensoren viser innendørs fuktighet når som helst.

 • To vekketidinnstillinger

  To vekketidinnstillinger

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre for å vekke partneren din.

 • Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Bakbelyst LCD-skjerm sikrer behagelig visning og enkel bruk under forhold med lite lys, og den gir tydelig informasjon umiddelbart.

 • Gjentatt vekking

  Gjentatt vekking

  Klokkeradioen fra Philips hjelper deg med å våkne opp i tide med slumrefunksjonen. Hvis alarmen ringer og du vil sove litt lenger, kan du trykke på knappen for å gjenta alarmen én gang og sove videre. Ni minutter senere ringer alarmen på nytt. Du kan fortsette å trykke på knappen for å gjenta alarmen hvert niende minutt til du slår av alarmen helt.

 • Stilig slank design med valgfritt bordstativ eller veggmontering

  Stilig slank design med valgfritt bordstativ eller veggmontering

  Philips-lydsystemet er den perfekte kombinasjonen av en slank og allsidig design, og det er smart utformet for å passe inn i stuen. Basen til lydsystemet er et stativ, slik at du kan plassere systemet sikkert og pent på en hylle eller i et skap. Hvis det er montert på veggen, er det like fleksibelt som det frittstående stativet.

 • Justerbar skjermlysstyrke

  Med justerbar skjermlysstyrke kan du tilpasse skjermen til dine behov.

 • Vekketidsvisning viser deg vekketiden

  Vekketidsvisning viser alltid både gjeldende klokkeslett og hvilket klokkeslett du har stilt for vekking. Med den kontinuerlige visningen trenger du ikke trykke på en knapp for å se om vekkefunksjonen er slått på og når den kommer til å sette i gang. Med vekketidsvisning kan du føle deg trygg på at vekkefunksjonen er på, og at du blir vekt på riktig tidspunkt.

 • Myk oppvåkningsalarm

  Alarmen ringer med et stigende antall bipp slik at du får en myk oppvåkning fra søvnen. Når det forhåndsinnstilte alarmtidspunktet nås, vil alarmmønsteret være ett bipp for de første 30 sekundene. Inntil du slår den av vil mønsteret være to bipp for de neste 30 sekundene, tre bipp for de neste 30 sekundene og fire bipp for de neste 30 sekundene. Etter to minutter vil alarmen bippe kontinuerlig. Start dagen på den myke måten.

 • Digital radiokontrollert klokke for nøyaktige tidsinnstillinger

  Den radiokontrollerte klokken synkroniseres automatisk med det lokale standardklokkeslettet for radiokringkasting, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å kontrollere om den går riktig eller stille på den. Nøyaktig klokkeslett uten ventetid sikres daglig eller mens klokken står på. Du kan være sikker på at du alltid kommer i tide til alle avtaler.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i