Profesjonelle DJ-hodetelefoner

  Profesjonelle DJ-hodetelefoner

  A3PRO-hodetelefonene er skapt i samarbeid med Armin van Buuren, fem ganger vinner av verdens beste DJ-prisen, og er laget for et liv innen elektronisk musikk. Disse hodetelefoene tilfører kraft og puls til hver eneste låt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Profesjonelle DJ-hodetelefoner

Profesjonelle DJ-hodetelefoner, Over øret, Deluxe-øreputer som puster, Fullt sammenleggbare A3PRO/00 Finn lignende produkter

Profesjonelle DJ-hodetelefoner

i samarbeid med Armin van Buuren

 • 50 mm drivere som håndterer 3000 mW slik at musikken blir uten forvrengninger

  50 mm drivere som håndterer 3000 mW slik at musikken blir uten forvrengninger

  Kraftige 50 mm neodymdrivere som er konstruert for en effekt på 3000 mW gir klar, dynamisk og forvrengningsfri musikk selv med høyt volum eller med høy lydinngangseffekt.

 • Lukket bakside og isolerende puter for total lydisolering

  Lukket bakside og isolerende puter for total lydisolering

  Byggemåten med lukket bakside maksimerer bassen og gjør at du kan lytte til musikken så høyt du vil uten lydlekkasje, mens fantastiske øreputer forsegler mellomrommet mellom ørene og hodetelefonen slik at du opplever førsteklasses lydisolasjon.

 • Øreputer som er enkelt utskiftbare ved å vri og klikke

  Øreputer som er enkelt utskiftbare ved å vri og klikke

  Øreputer du enkelt kan montere ved å vri og klikke dem på plass med den samme sikre mekanismen som på en kameralinse. De myke øreputene gir langvarig brukskomfort.

 • DJ monitoring med 90 graders dreibare øredeksler

  DJ monitoring med 90 graders dreibare øredeksler

  Disse hodetelefonene er utformet for profesjonelle DJer. Hver av høretelefonene kan roteres 90° – slik at du enkelt kan lytte på ett øre mens du mikser spor. Dreiefunksjonen er også nyttig når du lytter på vanlig måte, når midlertidig oppmerksomhet må gis til lyder utenfor hodetelefonene.

 • Mykt hodebånd av silikon for langvarig brukskomfort

  Mykt hodebånd av silikon for langvarig brukskomfort

  De profesjonelle A3-PRO DJ-hodetelefonene leveres med et mykt hodebånd i silikon som gjør dem så komfortable at du glemmer at du har dem på, selv etter at du har mikset i flere timer.

 • 6,3 mm adapter med gjenger kan kobles til alt musikkutstyr

  De profesjonelle DJ-hodetelefonene fra Philips leveres med en 6,3 mm adapter med gjenger som kan kobles til alt. Det er bare å feste den til hodetelefonkontakten og koble den til det dreibare DJ-bordet og høre på fantastisk lyd rett fra spillerne. Du kan gjøre det samme med Hi-Fi-en hjemme for en enestående musikkopplevelse.

 • Spiralledning strekkes til 1,8 m for større bevegelsesfrihet

  Du kan nyte større bevegelsesfrihet med en 1,4 m lang kabel med en spiralledning som kan forlenges til 1,8 m. Spiralen reduserer også belastning på grunn av strekking, samtidig som den gir ekstra lengde uten ledningrot.

 • Nøyaktig gjengivelse av lyden, slik at du kan glede deg over den innspilte musikken

  Nøyaktig gjengivelse gir deg lyden slik den ble innspilt, uten forvrengning eller endringer, slik at lyden du hører er tro mot den opprinnelige musikken.

 • Førsteklasses lydisolering for bruk i omgivelser med mye støy

  Myke og isolerende øreputer isolerer ørene fra omverdenen, slik at du kan fokusere på rytmen uten forstyrrelser.

 • Svært kompakt sammenleggbar design for enkel oppbevaring og transport

  De profesjonelle DJ-hodetelefonene fra Philips er utformet for å gi deg den beste opplevelsen på farten, og de kan legges sammen slik at de er enkle å bære og oppbevare. Den smarte designen og det omhyggelige utvalget av komponenter, som hardføre hengsler, gjør at delene i hodetelefonen er enkle å bevege.

 • Deluxe-øreputer som puster for komfort og ergonomisk tilpasning

  Materialene er nøye utvalgt for å sikre langvarig brukskomfort og forbedret lydytelse. Deluxe-øreputer som puster, er utformet for optimal ergonomisk tilpasning. Øreputene danner også en forsegling som bevarer basslyden og reduserer lyder fra omgivelsene.

Se alle spesifikasjoner
 • Utskiftbare øreputer på 90 mm selges separat på shop.philips.com og armadashop.com
 • Utskiftbare kabler selges separat på shop.philips.com og armadashop.com

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i