PhotoFrame

  Hvert bilde forteller din historie

  Hvor mange digitale bilder er stuet bort på PCen din? Se, del, organiser og gjenopplev minnene med Philips PhotoFrame™ – den enkleste måten å vise de digitale bildene dine på med fantastisk kvalitet – uten PC. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hvert bilde forteller din historie

 • Vis og behandle bilder på minnekort og internminne

  Vis og behandle bilder på minnekort og internminne

  Memory-Card Manager er et sett med to innebygde minnekortlesere og programvare for visning, redigering, lagring og organisering av bildene direkte på minnekortet i ett problemfritt trinn – og du trenger ingen PC. Den har to minnekortspor: Det ene sporet tar Compact Flash 1 (CF), mens det andre sporet tar Secure Digital (SD), SDHC, Multimedia Card (MMC), xD-kort, Memory Stick (MS), MS pro, MS Duo og MS Pro Duo (via adapter), Micro SD-kort og Mini SD-kort (via adapter). Alle kortene fungerer som ekstra minneplass, akkurat som fotorammens internminne.

 • Roter, zoom, beskjær, masker og legg til effekter på bildene dine

  Roter, zoom, beskjær, masker og legg til effekter på bildene dine

  PhotoEffect-veiviseren er brukervennlig og gir deg mulighet til å rotere, zoome, beskjære og til og med justere fargene til svart-hvitt eller sepia direkte i PhotoFrame.

 • Høy pikseltetthet som gir en klar og detaljert bildevisning

  Skjermen er av beste kvalitet og har høy pikseltetthet. Den viser de beste bildene dine med den samme virkelighetsnære detaljrikdommen og de samme levende fargene som utskrifter av høy kvalitet.

 • Få like klare farger som profesjonelle fotoutskrifter

  Fargeskjermen får frem det beste i bildene dine med levende, ekte farger ved at den viser det samme fargespekteret som på bilder med profesjonell utskriftskvalitet.

 • Utsøkte materialer og utførelse gir merverdi til bildene

  Kvalitetsdesignen og de utsøkte materialene omfatter et solid og stilig stativ, en designerramme og en detaljert utførelse som gir inntrykk av dyr og raffinert smak og kaster glans over bildene som vises i PhotoFrame.

 • Automatisk bilderetning som viser bildene stående eller liggende

  Den automatiske gjenkjenningen av stående/liggende bilder bruker en sensor som gjenkjenner retningen i PhotoFrame og viser hvert bilde på riktig måte.

 • Spill av lysbildefremvisninger, enkeltbilder, miniatyrbilder eller vis klokke

  Med fleksible visningsmodi kan du velge om du vil vise ett bilde om gangen, vise bildene i miniatyrbildemodus for raske og enkle søk, eller om du vil opprette en lysbildefremvisning av de beste bildene dine.

 • Opprett album og bildeserievisninger og behandle bildene

  Med Smart Album kan du opprette og behandle album samt konfigurere og justere overgangseffekter i bildeserievisningene.

 • USB-tilkobling for enkel nedlasting av bilder fra PCen

  Det er bygd inn en USB-kontakt i enheten for enkel og rask nedlasting av bilder fra PCen.

 • Drives med strøm eller trådløst med oppladbart batteri

  Med mulighet for både nettilkobling og batteristrøm kan du bruke PhotoFrame med standard nettstrøm eller trådløst med det innebygde oppladbare batteriet.

 • Slå skjermen av og på automatisk på forhåndsinnstilte tidspunkter

  En timer slår PhotoFrame på og av på det tidspunkter du selv velger. Energiforbruket reduseres med hensyn til miljøet, og du sparer opptil én tredjedel av strømkostnadene i forbindelse med PhotoFrame. Du kan velge tre programmerbare tidspunkter på ukedagene og én i helgen som passer til planene dine, og som bidrar til å spare strøm.

Se alle spesifikasjoner
 • Driftstiden på batteriet er avhengig av temperaturen, lysstyrkenivået og driftstypen.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i