Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900926583/8727900926583_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Tornado Mini

  Spiralformet sparepære

  Klart lys for livlige farger

  Energibesparende Philips Tornado Mini-lyspærer gir klart lys og gjør fargene mer livlige. På grunn av den kompakte designen passer denne spirallyspæren perfekt til små lyskilder, samtidig som den gjør at du sparer både energi og penger i opptil ti år. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Tornado Mini Spiralformet sparepære

5 W (28 W), E14, Varm hvit, Kan ikke dimmes 8727900926583 Finn lignende produkter

Klart lys for livlige farger

Perfekt for små lyskilder

 • Sterkt lys i kompakt design

  Sterkt lys i kompakt design

  Denne Philips-energisparepæren er liten nok til å passe perfekt der du trenger ekstra sterkt lys hjemme. Ideell for for små armaturer.

 • Enestående lysstyrke og effektivitet

  Enestående lysstyrke og effektivitet

  Økt lysstyrke betyr vanligvis økt energiforbruk. Men med Philips' energibesparende pærer kan du glede deg over klart og sterkt lys, samtidig som du sparer energi og penger. Perfekt for oppgavebelysning på (hjemme) kontorer og andre plasser som krever ekstra lysstyrke.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Denne sparepæren bruker opptil 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyskilder, noe som gjør at du sparer penger på strømregningen og bidrar til å verne om miljøet.

 • Lang levetid - varer i opptil 8 år

  Lang levetid - varer i opptil 8 år

  Philips' energibesparende lyspærer er utformet for å vare. Med en levetid på opptil 8 år kan unngå problemene og kostnadene forbundet med å skifte pære ofte, samtidig som du sparer energi år etter år.

Se alle spesifikasjoner
 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, osv.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i