Genie

Pinneformet sparepære

  Genie

  Pinneformet sparepære

  Europas ledende energisparer

  Denne lampen fra Philips betaler for seg selv i løpet av det første året og fortsetter å redusere regningen etter det. Den er liten nok til å få plass overalt hvor du trenger ekstra godt lys. Det er ikke rart at dette er den mest solgte energisparende lampen i Europa! Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Genie Pinneformet sparepære

23 W (100 W), Normal sokkel, Kjølig dagslys 872790090292100 Finn lignende produkter

Europas ledende energisparer

God lyskvalitet i en kompakt lyskilde

 • Sparer 78 % energi fra det øyeblikket du slår på bryteren

  Denne lyskilden sparer opptil 78 % energi sammenlignet med en standard lyskilde. Den betaler for seg selv og sparer deg penger år etter år. Så reduser strømregningen nå, bare ved å slå på bryteren.

 • Du sparer penger med10 års levetid år etter år

  Sparepærer har lengre levetid enn standard lyskilder. Med den 10 år lange levetid vil én sparepære erstatte 10 vanlige lyspærer. Dermed sparer de deg penger og varer lenger, år etter år. Levetiden er basert på en gjennomsnittlig bruk på 2,7 timer per dag eller 1000 timer per år. Dette gjennomsnittet påvirkes av ulik bruk i de forskjellige årstidene (mørke vinterdager eller lyse sommerdager), værforholdene (solskinn eller en mørk og regnfull dag) og rommet der lyskilden brukes (kortvarig bruk på badet eller langvarig bruk i stuen).

 • Trenger bare noen få sekunder på å nå full lysstyrke

  Det er ikke lenger nødvendig å vente på at lyskilden skal nå maksimal effekt med de energieffektive lyskildene våre med rask start.

Se alle spesifikasjoner
 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, o.s.v.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i