myAmbiance

  Spot med lavspenning

  Beste lyskvalitet, høyeste energisparing

  Philips MyAmbiance LED-lyskilder: neste generasjon belysning. Lyset har en unik design, kan dimmes, kommer på umiddelbart, har den beste energisparingen og inneholder ikke kvikksølv. Du får mer enn bare lys med de siste nyvinningene og produkter som er best i klassen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myAmbiance Spot med lavspenning

7 W (50 W), GU10-sokkel, Varm hvit 872790089976400 Finn lignende produkter

Beste lyskvalitet, høyeste energisparing

Erstatter alle slags lyskilder

 • Vakkert lys

  MyAmbiance-LED-lyskilder fra Philips gir et vakkert, varmt hvitt lys. Med denne energibesparende LED-lyskilden ser du farger slik de skal være.

 • Prisbelønt design

  Vinner av IF-pris for design. IF-prisene for design ble introdusert i 1953, og siden den gang har de vært en pålitelig indikator for utmerket kvalitet.

 • Umiddelbart lys som kan dimmes med de fleste dimmere

  Umiddelbart lys når det slås på, kan dimmes med de fleste dimmere.

 • 90 % energibesparende

  I dag finnes det mange forskjellige teknologier for å lage lys. Enkelte krever mer energi mens andre trenger mindre, for å gi tilnærmet den samme mengden lys. Det er dette som gjør dem mer eller mindre energieffektive. Standard lyskilder omdanner kun 5 % av energien til lys, mens 95 % kastes bort på oppvarming. Energibesparende teknologier leverer den samme mengden lys med 90 % lavere energiforbruk, ganske enkelt ved at det forbrukes mindre varme. Så de sparer energi og penger.

 • Levetid på opptil 25 år

  Moderne teknologi har lengre levetid enn standard lyskilder. Med 25 års levetid vil én lyskilde erstatte 25 standard lyskilder. Dermed sparer de deg penger og varer lenger, år etter år. Levetiden er basert på en gjennomsnittlig bruk på 2,7 timer per dag eller 1000 timer per år. Dette gjennomsnittet påvirkes av ulik bruk i de forskjellige årstidene (mørke vinterdager eller lyse sommerdager), værforholdene (solskinn eller en mørk og regnfull dag) og rommet der lyskilden brukes (kortvarig bruk på badet eller langvarig bruk i stuen).

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i