LED

  Spot

  Én spot, tre lysinnstillinger

  Noen ganger vil du endre atmosfæren etter det du driver med. Med en Philips SceneSwitch LED-spot kan du enkelt endre lyssettingen med lysbryteren du allerede bruker. Du trenger ingen dimmer eller å installere noe. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 109,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Spot

4, 5 W–2, 8 W–1, 3 W (50 W), GU10, Varm hvit, Kan ikke dimmes 8718696598580 Finn lignende produkter

Én spot, tre lysinnstillinger

Fungerer med eksisterende lysbryter

 • 36º halogenlysstråle

  36º halogenlysstråle

  Med en velkjent fokusert lysmengde som ser og føles ut akkurat som halogenspotter, passer denne LED-spotten til både stemningslys og belysning til generelle formål.

 • Lyskilden husker den siste innstillingen

  Denne SceneSwitch-lyskilden har en innebygd minnebrikke som lagrer den siste lysinnstillingen, hvis lyset er slått av i mer enn seks sekunder. Hvis du ikke ofte veksler mellom aktiviteter, er lyskilden i favorittmodusen din når du slår den på igjen.

 • Ingen behov for dimmer eller ekstra installasjon

  Leveres klart med en rekke flotte lysscener som passer til ulike behov og stemninger. På grunn av den smarte lyskilden er det ingen behov for dimmer eller ekstra installasjon. Bare bytt ut lyskilden med denne SceneSwitch-lyskilden, så kan du skifte mellom ulike scener ved å trykke på lysbryteren du allerede bruker. Svært billig og enkelt for noe så smart. Nå kan du endre atmosfæren etter hva du holder på med, eller hvordan du føler deg.

 • Gjenopprett lyskilden til standard fabrikkinnstilling

  Hvis du bruker flere lyskilder, og de ikke lenger er synkronisert, kan du trykke raskt på lysbryteren (slå den av og på igjen i løpet av ett sekund) for å gjenopprette lyskilden til standard fabrikkinnstilling.

 • Tre lysinnstillinger fra 2700 K til 2500 K til 2200 K

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer som er angitt i kelvin (K). Lyskilder med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med en høyere kelvin-verdi produserer mer oppkvikkende lys. Med disse nye SceneSwitch-lyskildene kan du skifte mellom funksjonelt lys til naturlig lys eller koselig varmt dempet lys. Lysnivået kan endres fra 100 % til 40 % til 10 %. Nå kan du tilpasse belysningen i rommet, eller tilpasse den til humøret ditt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i