Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696598412/8718696598412_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED

  Lyskilde

  Endre lyssettingen uten å bytte lyskilder

  Noen ganger vil du endre atmosfæren etter det du driver med. Med en Philips SceneSwitch LED kan du enkelt endre lyssettingen med lysbryteren du allerede bruker. Du trenger ingen dimmer eller å installere noe. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Lyskilde

9, 5 W (60 W), B22, Varmhvit 8718696598412 Finn lignende produkter

Endre lyssettingen uten å bytte lyskilder

Fungerer med eksisterende lysbryter

 • Høy fargegjengivelse (CRI > 80) for levende farger

  Fargegjengivelsesindeksen (CRI) brukes til å beskrive effekten av fargen til en lyskilde. Naturlig utendørsbelysning har en CRI-indeks på 100 og brukes som standard for sammenligning med andre lyskilder. CRI-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som er nær solens verdi. Dette gjør at de reflekterer farger på en naturlig måte.

 • Ingen behov for dimmer eller ekstra installasjon

  Leveres klart med en rekke flotte lysscener som passer til ulike behov og stemninger. På grunn av den smarte lyskilden er det ingen behov for dimmer eller ekstra installasjon. Bare bytt ut lyskilden med denne SceneSwitch-lyskilden, så kan du skifte mellom ulike scener ved å trykke på lysbryteren du allerede bruker. Svært billig og enkelt for noe så smart. Nå kan du endre atmosfæren etter hva du holder på med, eller hvordan du føler deg.

 • Gjenopprett lyskilden til standard fabrikkinnstilling

  Hvis du bruker flere lyskilder, og de ikke lenger er synkronisert, kan du trykke raskt på lysbryteren (slå den av og på igjen i løpet av ett sekund) for å gjenopprette lyskilden til standard fabrikkinnstilling.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Spar opptil 80 % energi sammenlignet med vanlig lyspære. Den betaler for seg selv og sparer deg penger år etter år. Så reduser strømregningen og spar penger nå.

 • Fargen på lyset endres ved å trykke på lysbryteren du allerede bruker

  Trykk på lysbryteren for å endre stemning fra lys som ligner naturlig dagslys, til varmt, koselig lys som hjelper deg å slappe av, og nyt øyeblikket. Nå kan du tilpasse belysningen i rommet, eller tilpasse den til humøret ditt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i