-

White ambiance

  -

  White ambiance

  Lys opp øyeblikkene

  Legg til en Philips hue White Ambience-spot med perfekt passform i Philips hue-systemet, og få varmhvitt eller kaldhvitt lys til alle dine daglige aktiviteter. Koble den til Philips hue-broen, så kan du styre lyset slik du vil. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue White ambiance

Én lyspære, GU10, 5, 5 W 8718696598283 Finn lignende produkter

Lys opp øyeblikkene

Fra soloppgang til solnedgang

 • Varmhvitt til kjølig og klart dagslys

  Angi riktig stemning med en rekke flotte og naturlige hvite lys. Bruk appen til å stille inn alle nyanser av hvitt lys, fra kjølig energigivende dagslys til beroligende varmhvitt lys. Ta kontrollen og angi stemningen. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Akkurat passe.

 • Våkne forsiktig til en personlig soloppgang

  Du kan forenkle soverutinene dine og våkne på en forsiktig måte for å få en god start på dagen. Philips hue hjelper du stå opp på en god måte. Den økende lysintensiteten gir deg følelsen av å våkne på en naturlig måte med sollys – i stedet for den slitsomme vekkingen en alarm gir.

 • Gjør deg klar for dagen

  Hopp over morgenkaffen, og gjør deg klar for dagen med kjølig og klart hvitt dagslys som bidrar til å gi kroppen og sinnet energi. Perfekt når du trenger en pangstart eller når du begynner å miste futten.

 • En god lesestund

  Fordyp deg i favorittbøkene dine i flere timer av gangen med Philips hue. Det gir deg det riktige hvite lyset for en god lesestund.

 • Slapp av med varmt hvitt lys

  Len deg tilbake og slapp av med en myk glød av hvitt lys for den perfekte avslutningen på dagen. Avslappende hvitt lys hjelper deg med å slappe av på kvelden og sove bedre om natten.

 • Hold fokus

  Hold fokus med finjustert klart og hvitt lys. Dette er den beste måten å få ting gjort på en rask og effektiv måte og uten distraksjoner, uansett om du studerer til eksamen, arbeider hjemme eller velger ut dagens antrekk.

 • Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan koble til opptil 50 lyskilder til Philips hue-broen. Du kan starte med noen av de tilgjengelige startpakkene eller én enkelt bro og legge til flere Philips hue-produkter etterhvert. Styr lysene med et tastetrykk via Philips hue-appen til iOS og Android. Philips hue er basert på ZigBee-teknologi, en strømbesparende og sikker måte å kontrollere lysene på. Nye funksjoner og forbedringer legges kontinuerlig til systemet. Oppdateringer av både programvaren og fastvaren gjøres trådløst og enkelt direkte til Philips hue-produktet ditt.

 • Laget for å passe perfekt som en standard GU-10-spot

  Philips hue White Ambience GU-10-lampen er utformet som en optimalisert ettermontert løsning, og passer perfekt til de eksisterende lysarmaturer til spotter. Dette gjør den til et smart og energieffektivt alternativ til tradisjonelle halogenspotter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i