-

Bevegelsessensor

  -

  Bevegelsessensor

  Slå på lysene

  Legg til bevegelsessensor i Philips hue-systemet for bekvemmelig, enkelhet og for å spare energi. Sensoren er batteridrevet og trådløs, slik at du kan plassere den hvor som helst i hjemmet. Den er enkel å konfigurere via Philips hue-appen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue Bevegelsessensor

Tilbehør 8718696595190 Finn lignende produkter

Slå på lysene

Utløses av bevegelsene dine

 • Slår på hue-belysning når den registrerer bevegelse

  Koble Philips hue-bevegelsessensoren til en Philips hue-bro via Philips hue-appen, så slår den automatisk på lyset når du kommer inn i rommet. Passer perfekt til bad, gang, kjeller eller garasje. I appen kan du velge type scene eller innstilling når sensoren registrerer bevegelse. Når den ikke registrerer bevegelser, slås lysene av automatisk.

 • Slår automatisk på et skånsomt nattlys

  Du kan angi ulike lysinnstillinger for natt og dag. I løpet av dagen kan sensoren utløse klart hvitt lys for å hjelpe deg med å se bedre. Om kvelden kan den slå på skånsomt nattlys når du eller barnet står opp fra sengen. Akkurat nok til at du kommer deg frem i mørket, uten å vekke resten av familien.

 • Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan koble til opptil 50 lyskilder og diverse tilbehør til Philips hue-broen (følger ikke med). Du kan starte med noen av de tilgjengelige startpakkene eller én enkelt bro og legge til flere Philips hue-produkter etterhvert. Styr lysene med et tastetrykk via Philips hue-appen til iOS og Android. Philips hue er basert på ZigBee-teknologi, en strømbesparende og sikker måte å kontrollere lysene på. Nye funksjoner og forbedringer legges kontinuerlig til systemet. Oppdateringer av både programvaren og fastvaren gjøres trådløst og enkelt direkte til Philips hue-produktet.

 • Slår på lyset ved behov

  Takket være en integrert lyssensor slås lysene bare på når du trenger det. Du kan enkelt endre lysfølsomhet i Philips hue-appen, slik at sensoren bare utløses når du trenger litt ekstra lys. Bevegelsessensoren hjelper også med å spare energi ved at den automatisk slår av lys i områder som ikke brukes. Når sensoren ikke lenger registrerer bevegelse, dempes belysningen før den automatisk slås av etter et valgt intervall.

 • Uten ledninger, slik at du kan plassere den hvor som helst i hjemmet

  Bevegelsessensoren er batteridrevet, trådløs og enkel å installere hvor som helst i hjemmet. Innstillingen tar bare noen få sekunder. Plasser den på en hylle eller et bord, eller monter den på veggen eller i taket med den medfølgende skruen. Du kan også feste den til overflater med den innebygde magneten. Du kan justere registreringsvinkelen ved å snu sensoren i riktig retning.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i