Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696577011/8718696577011_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED

  Lyspære (kan dimmes)

  Det rette lyset setter stemningen

  LED fra Philips med varm dimmeglød gir en ny opplevelse av dimbare LED. Siden disse lyskildene fra Philips kan dimmes slik at du får det samme lyset som fra tradisjonelle lyskilder, kan du bytte mellom funksjonell hverdagsbelysning eller skape en innbydende og koselig stemning. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 69,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

NY

LED Lyspære (kan dimmes)

6W (40 W), E27, Warm Glow, Kan dimmes 8718696577011 Finn lignende produkter

Det rette lyset setter stemningen

Skap stemningen du er ute etter, med LED som kan dimmes

 • Lær om lys

  Fargetemperatur: Lys kan ha ulike fargetemperaturer. Disse er angitt i enheter som kalles Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige. http://www.philips.co.uk/c-m-li/advice-on-lighting-ideas.html

 • Dimmer til en varm glød

  Med denne dimbare lyskilden kan du dimme fra et varmt lys på 2200 K til et lys på 2700 K. Jo mer du dimmer, desto varmere blir lyset.

 • Øyeblikkelig lys når den slås på

  Ingen grunn til å vente: Philips LED-lyskilder sørger for full lysstyrke umiddelbart når de blir slått på. Ved å slå på bryteren blir rommet belyst med full lysstyrke. Det er ingen sakte oppstart eller venting.

 • Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte ut lyskilder ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

 • Bra for planeten og kontoen

  LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.

 • Perfekt for generell rombelysning

  Moderne belysning med standard LED-lyskilder fra Philips for bruk i bordlamper, gulvlamper og hengende lykter. Perfekt for bruk på kjøkken, til kjøkkenøybelysning, i stue og i spiserom.

 • Ingen UV eller infrarød

  Lampen har ingen infrarød komponent, så den avgir ikke varme. Det er heller ingen ultra-lilla komponent i denne lampen. Disse to egenskapene gjør at denne lampen ikke bleker stoffer og andre elementer.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i