Philips Hue
White Ambience med B22-sokkel

Hue Hvit stemning

Én lyspære, B22 8718696548813 Finn lignende produkter
 • Lys opp øyeblikkene

  Hvit stemning

  8718696548813 Finn lignende produkter

  Inkluder en Philips hue White Ambience-lyspære I Philips hue-systemet, og føl deg bedre med naturlig hvitt lys som gir deg energi og hjelper deg med å våkne, konsentrere deg, lese og slappe av. Koble den til Philips hue-broen, og kontroller den slik du vil. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lys opp øyeblikkene

Fra soloppgang til solnedgang

 • Varmhvitt til kjølig og klart dagslys

  Varmhvitt til kjølig og klart dagslys

  Angi riktig stemning med en rekke flotte og naturlige hvite lys. Bruk appen til å stille inn alle nyanser av hvitt lys, fra kjølig energigivende dagslys til beroligende varmhvitt lys. Ta kontrollen og angi stemningen. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Akkurat passe.

 • Våkne forsiktig til en personlig soloppgang

  Våkne forsiktig til en personlig soloppgang

  Du kan forenkle soverutinene dine og våkne på en forsiktig måte for å få en god start på dagen. Philips hue hjelper du stå opp på en god måte. Den økende lysintensiteten gir deg følelsen av å våkne på en naturlig måte med sollys – i stedet for den slitsomme vekkingen en alarm gir.

 • Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan koble til opptil 50 lyskilder og 7 hue-dimmere til Philips hue-broen (følger med). Du begynner enkelt med noen av de tilgjengelige startpakkene og legger til flere Philips hue-produkter. Du kan styre lysene med et tastetrykk via den intuitive Philips hue-appen til iOS- og Android-smartenheter. Philips hue er basert på ZigBee-teknologien, en strømbesparende, trygg og sikker måte å kontrollere lysene på. Nye funksjoner og forbedringer legges kontinuerlig til systemet. Oppdateringer av både programvaren og fastvaren gjøres trådløst og enkelt direkte til Philips hue-produktet.

 • Du kan få energi av, konsentrere deg bedre, lese og slappe av med lys

  Lys påvirker humør, oppførsel, årvåkenhet og rutiner. Gjennom appen kan du stille inn lysene tilpasset øyeblikkene dine. Philips hue gir deg lys som øker energinivået, lys når du skal konsentrere deg, leselys og beroligende lys. Få øyeblikk kan du glede deg over, ved å tilpasse lyset til de daglige rutinene dine. Føl forskjellen. Føl deg bedre.

 • Gir deg mer energi

  Gjør deg klar for dagen med kjølig, klart og hvitt dagslys som styrker kropp og sinn. Det kommer til å gi deg mer energi. Perfekt når du trenger en pangstart eller når du begynner å miste futten. Så hopp over morgenkaffen, og få energipåfyll med Philips hue.

 • Les uten å anstrenge øynene

  Philips hue gir det gode og varme hvite lyset som ikke belaster øynene – perfekt når du leser en god bok.

 • Slapp av og sov bedre

  Len deg tilbake og slapp av med en myk glød av hvitt lys for den perfekte avslutningen på dagen. Avslappende hvitt lys hjelper deg med å slappe av på kvelden, slik at du kan sove bedre om natten.

 • Hold fokus med hvitt lys

  Hold fokus med finjustert klart og hvitt lys som gjør det enklere å konsentrere seg. Dette er den beste måten å få ting gjort på en rask og effektiv måte, uansett om du studerer til eksamen, arbeider hjemme, eller velger ut dagens antrekk.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i