White ambiance

  White ambiance

  Lys opp øyeblikkene

  Inkluder en Philips hue White Ambience-lyspære I Philips hue-systemet, og føl deg bedre med naturlig hvitt lys som gir deg energi og hjelper deg med å våkne, konsentrere deg, lese og slappe av. Koble den til Philips hue-broen, og kontroller den slik du vil. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue White ambiance

Én lyspære, E27, 9, 5 W 8718696548790 Finn lignende produkter

Lys opp øyeblikkene

Fra soloppgang til solnedgang

 • Varmhvitt til kjølig og klart dagslys

  Angi riktig stemning med en rekke flotte og naturlige hvite lys. Bruk appen til å stille inn alle nyanser av hvitt lys, fra kjølig energigivende dagslys til beroligende varmhvitt lys. Ta kontrollen og angi stemningen. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Akkurat passe.

 • Du kan få energi av, konsentrere deg bedre, lese og slappe av med lys

  Lys påvirker humør, oppførsel, årvåkenhet og rutiner. Gjennom appen kan du stille inn lysene tilpasset øyeblikkene dine. Philips hue gir deg lys som øker energinivået, lys når du skal konsentrere deg, leselys og beroligende lys. Få øyeblikk kan du glede deg over, ved å tilpasse lyset til de daglige rutinene dine. Føl forskjellen. Føl deg bedre.

 • Våkne forsiktig til en personlig soloppgang

  Du kan forenkle soverutinene dine og våkne på en forsiktig måte for å få en god start på dagen. Philips hue hjelper du stå opp på en god måte. Den økende lysintensiteten gir deg følelsen av å våkne på en naturlig måte med sollys – i stedet for den slitsomme vekkingen en alarm gir.

 • Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan koble til opptil 50 lyskilder og 7 hue-dimmere til Philips hue-broen (følger med). Du begynner enkelt med noen av de tilgjengelige startpakkene og legger til flere Philips hue-produkter. Du kan styre lysene med et tastetrykk via den intuitive Philips hue-appen til iOS- og Android-smartenheter. Philips hue er basert på ZigBee-teknologien, en strømbesparende, trygg og sikker måte å kontrollere lysene på. Nye funksjoner og forbedringer legges kontinuerlig til systemet. Oppdateringer av både programvaren og fastvaren gjøres trådløst og enkelt direkte til Philips hue-produktet.

 • Gjør deg klar for dagen

  Hopp over morgenkaffen, og gjør deg klar for dagen med kjølig og klart hvitt dagslys som bidrar til å gi kroppen og sinnet energi. Perfekt når du trenger en pangstart eller når du begynner å miste futten.

 • En god lesestund

  Fordyp deg i favorittbøkene dine i flere timer av gangen med Philips hue. Det gir deg det riktige hvite lyset for en god lesestund.

 • Slapp av med varmt hvitt lys

  Len deg tilbake og slapp av med en myk glød av hvitt lys for den perfekte avslutningen på dagen. Avslappende hvitt lys hjelper deg med å slappe av på kvelden og sove bedre om natten.

 • Hold fokus

  Hold fokus med finjustert klart og hvitt lys. Dette er den beste måten å få ting gjort på en rask og effektiv måte og uten distraksjoner, uansett om du studerer til eksamen, arbeider hjemme eller velger ut dagens antrekk.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i