White ambiance

  White ambiance

  Lys opp øyeblikkene

  Kom i gang med startsettet for Philips hue white ambiance, og føl deg bedre med naturlig hvitt lys når som helst på dagen, fra soloppgang til solnedgang. Det kontrolleres via smartenheten din, den medfølgende trådløse bryteren og har tilkobling til bærbar elektronikk. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue White ambiance

Startpakke, E27, 9, 5 W 8718696548752 Finn lignende produkter

Lys opp øyeblikkene

Fra soloppgang til solnedgang

 • Varmhvitt til kjølig og klart dagslys

  Angi riktig stemning med en rekke flotte og naturlige hvite lys. Bruk appen til å stille inn alle nyanser av hvitt lys, fra kjølig energigivende dagslys til beroligende varmhvitt lys. Ta kontrollen og angi stemningen. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Akkurat passe.

 • Du kan få energi av, konsentrere deg bedre, lese og slappe av med lys

  Lys påvirker humør, oppførsel, årvåkenhet og rutiner. Gjennom appen kan du stille inn lysene tilpasset øyeblikkene dine. Philips hue gir deg lys som øker energinivået, lys når du skal konsentrere deg, leselys og beroligende lys. Få øyeblikk kan du glede deg over, ved å tilpasse lyset til de daglige rutinene dine. Føl forskjellen. Føl deg bedre.

 • Våkne forsiktig til en personlig soloppgang

  Du kan forenkle soverutinene dine og våkne på en forsiktig måte for å få en god start på dagen. Philips hue hjelper du stå opp på en god måte. Den økende lysintensiteten gir deg følelsen av å våkne på en naturlig måte med sollys – i stedet for den slitsomme vekkingen en alarm gir.

 • Kontroller lysene på din måte

  Koble Philips hue-lyskildene til broen og oppdag alle mulighetene du får. Kontroller lyskildene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips hue-appen, eller legg til brytere på systemet for å aktivere belysningen. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips hue-opplevelse.

 • Kontroller via den medfølgende trådløse Philips hue-dimmeren

  Kontroller Philips hue-lys uten å bruke en smarttelefon eller et nettbrett. Med den medfølgende trådløse dimmeren kan du slå lys av og på, bytte mellom fire forhåndsinnstilte lysinnstillinger og dimme lyset. Via Philips hue-appen kan du konfigurere bryteren og legge til de Philips hue-lysscenene du liker best. Det er raskt, enkelt og problemfritt å plassere den. Bare fest dimmeren hvor som helst, med skruer eller teipen på bryterens veggplate.

 • Koble til bærbar elektronikk

  Koble Philips hue til bærbar elektronikk, og lås opp funksjoner som gjør dagliglivet enklere. Philips hue kan allerede kobles til Apple Watch, Android Wear, Pebble og diverse populære aktivitetsmålere gjennom IFTTT, som Fitbit og Jawbone. Dermed kan lysene slå seg på automatisk når du begynner å våkne, eller når du har nådd søvnmålet ditt for natten.

 • Kompatibel med Apple HomeKit-teknologi, og fungerer med Nest

  Philips hue kan kobles til andre merker og produkter for å ta det tilkoblede livet til neste nivå. Friends of hue samarbeider enkelt og greit for deg. Philips hue er kompatibelt med Apple HomeKit-teknologi. Be Siri om å slå på lys eller hente frem scener uten å trykke på en eneste knapp, eller bruk tredjepartsapper til å koble lysene dine til andre Apple HomeKit-aktiverte enheter. Philips hue fungerer også med Nest for å gjøre hjemmet mer gjennomtenkt og komfortabelt.

 • Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan koble til opptil 50 lyskilder og 7 hue-dimmere til Philips hue-broen (følger med). Du begynner enkelt med noen av de tilgjengelige startpakkene og legger til flere Philips hue-produkter. Du kan styre lysene med et tastetrykk via den intuitive Philips hue-appen til iOS- og Android-smartenheter. Philips hue er basert på ZigBee-teknologien, en strømbesparende, trygg og sikker måte å kontrollere lysene på. Nye funksjoner og forbedringer legges kontinuerlig til systemet. Oppdateringer av både programvaren og fastvaren gjøres trådløst og enkelt direkte til Philips hue-produktet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i