Bro

  Bro

  Ubegrensede muligheter

  Start med Philips hue-broen og opprett ditt eget Philips hue-system – slik du vil ha det.

 • Ubegrensede muligheter

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ubegrensede muligheter

 • Slipp fantasien løs og skap ditt eget Philips hue-system

  Du trenger bare Philips hue-broen for å konfigurere et personlig Philips hue-system. Den er faktisk hjernen i funksjonen som gjør deg i stand til å kontrollere alle Philips hue-produkter via Philips hue-appen. Når du har installert Philips hue-broen og lastet ned Philips hue-appen til smartenheten, kan slippe fantasien løs og skape ditt eget system!

 • Gjør hjemmet ditt til et hue-hjem med en kombinasjon av Philips hue-lyskilder

  Velg Philips hue-lyskildene du vil bruke, og koble dem til en Philips hue-bro. Broen er kraftig nok til å håndtere opptil 50 lyskilder, slik at du kan fylle huset med hue-lyskilder!

 • Styr lyskildene som du vil

  I Philips hue-systemet kan du også koble til opptil ti tilbehør for å utvide belysningsopplevelsen ytterligere.

 • Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan koble til opptil 50 lyskilder og ti kontroller til Philips hue-broen. Du kan styre lysene med et tastetrykk via den intuitive Philips hue-appen. Philips hue er basert på ZigBee-teknologien, en strømbesparende, trygg og sikker måte å kontrollere lysene på. Nye funksjoner og forbedringer legges kontinuerlig til systemet. Oppdateringer av både programvaren og fastvaren gjøres trådløst og enkelt direkte til Philips hue-produktene.

 • Oppdag Apple HomeKit-funksjonene for Philips hue

  Philips hue-broen er kompatibel med Apple HomeKit-teknologien. Spør Siri om å slå på eller dempe lyset eller bruke en forhåndsinnstilling uten at du må trykke på noen knapper. Via tredjepartsapper kan du til og med koble lysene til andre Apple HomeKit-aktiverte enheter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i