Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696510506/8718696510506_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED

  Lyskilde

  Kaldt hvitt lys, like god lyskvalitet

  Philips LED-lyskilder gir kaldt hvitt lys, svært lang levetid og umiddelbare og betydelige energibesparelser. Med en ren og elegant design er denne lyskilden den perfekte erstatningen for matte, tradisjonelle lyskilder. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Lyskilde

10 W (75 W), E27, Kjølig dagslys, Kan ikke dimmes 8718696510506 Finn lignende produkter

Kaldt hvitt lys, like god lyskvalitet

Skaper en stimulerende atmosfære

 • Enkel LED til daglig bruk

  Enkel LED til daglig bruk

  LED til daglig bruk fra Philips er den perfekte lyskilden som dekker grunnleggende belysningsbehov. Den gir det vakre lyset og den pålitelige ytelsen du forventer fra LED-en, til en overkommelig pris.

 • Lær om lys

  Fargetemperatur: Lys kan ha ulike fargetemperaturer. Disse er angitt i enheter som kalles Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige. http://www.philips.co.uk/c-m-li/advice-on-lighting-ideas.html

 • Kjølig dagslys

  Denne lyskilden har en fargetemperatur på 6500 K og er den høyeste fargetemperaturen som er tilgjengelig i denne lyskildekategorien. Den gir deg dermed en lyseffekt som er så nærme naturlig dagslys som mulig. Dette vil hjelpe deg med å holde fokus og oppleve alle detaljer.

 • Lignende form og størrelse som en standard halogenpære

  Med den vakre designen og de velkjente formene er dette en moderne, energibesparende, standard LED-lyskilde. Den perfekte bærekraftige erstatningen for tradisjonelle standard halogenpærer.

 • Øyeblikkelig lys når den slås på

  Ingen grunn til å vente: Philips LED-lyskilder sørger for full lysstyrke umiddelbart når de blir slått på. Ved å slå på bryteren blir rommet belyst med full lysstyrke. Det er ingen sakte oppstart eller venting.

 • Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte ut lyskilder ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

 • Bra for planeten og kontoen

  LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.

 • Ingen UV eller infrarød

  Lampen har ingen infrarød komponent, så den avgir ikke varme. Det er heller ingen ultra-lilla komponent i denne lampen. Disse to egenskapene gjør at denne lampen ikke bleker stoffer og andre elementer.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i