Dimmeren

  Dimmeren

  Den raskeste måten å dimme hue-lyskildene på

  Philips hue-dimmeren til Philips hue-systemet bruker batteri. Du kobler den til Philips hue-broen, konfigurer den via appen og styrer Philips hue-lysscenene du liker best, uten at du trenger å bruke smartenheten din.

 • Den raskeste måten å dimme hue-lyskildene på

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Den raskeste måten å dimme hue-lyskildene på

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den raskeste måten å dimme hue-lyskildene på

Fra hvor som helst i hjemmet

 • Du kan dimme Philips hue

  Koble Philips hue-dimmeren til Philips hue-broen, konfigurer den via appen, og du kan styre Philips hue-lysscenen du liker best, uten å bruke smartenheten. Du kan slå lyskildene av og på eller dimme lysscenen du liker best til passelig lysstyrke.

 • Du kan plassere den der du trenger en lysbryter

  Den batteridrevne hue-dimmeren kan brukes som en vanlig veggbryter. Du kan plassere den hvor du vil ved å bruke skruene eller teipen på veggplaten til bryteren. Det er en rask og enkel installering uten ledninger – helt problemfritt.

 • Trådløs bryter og fjernkontroll i ett

  Bryteren er magnetisk og kan fjernes fra veggplaten. Dette gjør at du også kan bruke Philips hue-dimmeren som en fjernkontroll til lyskilden med en innendørs rekkevidde på opptil 12 meter.

 • Batteridrevet for enkel plassering i hjemmet

  Philips hue-dimmeren er batteridrevet, slik at oppsettet er raskt og enkelt.

 • Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan koble til opptil 50 lyskilder og ti tilbehør til Philips hue-broen (følger ikke med). Du begynner enkelt med noen av de tilgjengelige startpakkene eller en enkeltstående bro og begynner å legge til flere Philips hue-produkter. Du kan styre lysene med et tastetrykk via den intuitive Philips hue-appen. Philips hue er basert på ZigBee-teknologien, en strømbesparende, trygg og sikker måte å kontrollere lysene på. Nye funksjoner og forbedringer legges kontinuerlig til systemet. Oppdateringer av både programvaren og fastvaren gjøres trådløst og enkelt direkte til Philips hue-produktene.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i