hue-bryteren

  hue-bryteren

  Husker lysscenene du liker best

  Philips Hue Tap er en trådløs smartkontroll som du trykker på for å styre Philips hue. Koble hue-bryteren til Philips hue-broen slik at du kan kontrollere fire forskjellige lysscener uten at du trenger å bruke smartenheten.

 • Husker lysscenene du liker best

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Husker lysscenene du liker best

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Husker lysscenene du liker best

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Husker lysscenene du liker best

ved at du berører den

 • Fire knapper for å aktivere fire forskjellige scener

  Du kan forhåndsinnstille fire favorittscener i Philips hue-bryteren. Du kan velge en scene du har opprettet selv, en av scenene som Philips har opprettet eller programmere en knapp til å slå av alle lyskildene. Du kan enkelt lage den ønskede konfigurasjonen via Philips hue-appen. Det er helt opp til deg.

 • Du kan plassere den der du trenger en lysbryter

  Philips hue-bryteren kan plasseres og brukes hvor som helst i hjemmet – den kan monteres på veggen ved inngangsdøren, plasseres ved siden av favorittlenestolen eller oppå nattbordet. Philips hue-bryteren gjør funksjonell belysning enda mer praktisk. Siden den er trådløs kan du plassere den hvor du vil ved hjelp av skruer eller teip på bryterens veggplate.

 • Trådløs bryter og fjernkontroll i ett

  Philips hue-bryteren gjør at favorittscenene dine alltid er innenfor rekkevidde. Den kan vris ut fra veggplaten slik at du også kan bruke Philips hue-bryteren som en praktisk fjernkontroll.

 • Kinetisk energi – det er ikke nødvendig med batterier

  Philips hue-bryteren bruker kinetisk energi og får strøm fra berøringen din. Det er ikke nødvendig med batterier. Dette betyr at Philips hue-bryteren ikke bruker strøm – noe som gjør den problemfri, smartere, grønnere og uten batteriavfall.

 • Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan koble til opptil 50 lyskilder og ti tilbehør til Philips hue-broen (følger ikke med). Du begynner enkelt med noen av de tilgjengelige startpakkene eller en enkeltstående bro og begynner å legge til flere Philips hue-produkter. Du kan styre lysene med et tastetrykk via den intuitive Philips hue-appen. Philips hue er basert på ZigBee-teknologien, en strømbesparende, trygg og sikker måte å kontrollere lysene på. Nye funksjoner og forbedringer legges kontinuerlig til systemet. Oppdateringer av både programvaren og fastvaren gjøres trådløst og enkelt direkte til Philips hue-produktene.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i