Trådløst dimmesett

  Trådløst dimmesett

  Trådløs dimming

  Opplev jevn trådløs dimming. Det trådløse dimmesettet til Philips hue kombinerer en smart trådløs dimmer og en hvit LED-lyskilde fra Philips hue. Du trenger ikke installere noe. Du kan plassere dimmeren hvor du vil, og bruke den som en fjernkontroll. Se alle fordeler

 • Trådløs dimming

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Trådløs dimming

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue Trådløst dimmesett

E27 8718696452547 Finn lignende produkter

Trådløs dimming

som er klar til bruk

 • Bare skru i lyskilden og slå på lyset

  Bare skru i lyskilden og slå på lyset

  Med dette installasjonsfrie settet trenger du bare å skru i en hvit LED-lyskilde fra Philips hue i standardarmaturet ditt, og slå på lyset. Du kan lyskilden umiddelbart ved å bruke den batteridrevne hue-dimmeren. Du trenger ikke profesjonell hjelp til innstalleringen.

 • Du kan plassere den der du trenger en lysbryter

  Du kan plassere den der du trenger en lysbryter

  Den batteridrevne hue-dimmeren kan brukes som en vanlig veggbryter. Du kan plassere den hvor du vil ved å bruke skruene eller teipen på veggplaten til bryteren. Det er en rask og enkel installering uten ledninger – helt problemfritt.

 • Trådløs bryter og fjernkontroll i ett

  Trådløs bryter og fjernkontroll i ett

  Bryteren er magnetisk og kan fjernes fra veggplaten. Dette gjør at du også kan bruke Philips hue-dimmeren som en fjernkontroll til lyskilden med en innendørs rekkevidde på opptil 12 meter.

 • Styr opptil ti lyskilder samtidig med én bryter

  Styr opptil ti lyskilder samtidig med én bryter

  Når du er klar med en trådløs dimmepakke fra Philips hue kan du enkelt koble til flere Philips hue-lyskilder til dimmebryteren. Koble til opptil ti Philips hue-lyskilder til dimmeren og styre dem samtidig.

 • Koble til Philips hue og oppdag mulighetene

  Koble til Philips hue og oppdag mulighetene

  Det trådløse dimmesettet hører til i Philips hue-serien. Dette betyr at det kan integreres sømløst med andre Philips hue-lyskilder. Hvis du installerer en hue-bro i hjemmet, kan du integrere det trådløse Philips hue-dimmesettet i systemet via Philips hue-appen, noe som gir deg enda flere belysningsopplevelser. Styr lysene fra smarttelefonen eller nettbrettet og angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mye mer.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i