Personlig trådløs belysning

  Personlig trådløs belysning

  hue-bryteren – en helt ny type lysbryter

  hue-bryteren gjør det enkelt å huske dine favoritt-hue-scener. Du kan montere den hvor som helst etter behov eller ta den med deg rundt. Ingen ledninger, batterier eller strøm. Utrolig praktisk i hverdagen. Se alle fordeler

 • hue-bryteren – en helt ny type lysbryter

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • hue-bryteren – en helt ny type lysbryter

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue Personlig trådløs belysning

hue-bryter – lysbryter, Kontrollerer hue-belysningen, Ingen batterier, Ingen ledninger 8718291790211 Finn lignende produkter

hue-bryteren – en helt ny type lysbryter

Kontroller hue-belysningen på en praktisk måte

 • Den raskeste måten å huske dine favoritt-hue-scener på

  Philips hue, det personlige trådløse lyssystemet som lar deg kontrollere lysene trådløst uansett hvor i huset du er. Med hue-bryteren kan du kontrollere alle lysene som er koblet til den, enten du er i stuen, sitter ved spisebordet eller er på soverommet.

 • Enkel installering

  Den medfølgende veggbraketten gjør at du kan velge hvordan du bruker bryteren, avhengig av humøret ditt eller aktiviteten. Klikk den på og av veggen etter behov. Det er bare å montere hue-bryteren til en flate med den sterke, dobbeltsidige tapen som følger med. Dette tar deg 15 sekunder, og du behøver ikke bore hull i veggen.

 • Verdens første energihøstende smartbryter

  hue-bryteren bruker kinetisk energi og får strøm fra berøringen din. Det er ikke nødvendig med batterier, ledninger eller strømnett. Ta den med deg hjem, få den ut av esken, og lek deg med bryteren med én gang. Du kan tilordne ulike stemningsscener og lamper til de fire knappene via hue-appen – så er det bare å sette i gang.

 • Lag en egen trådløs lysopplevelse

  Du kan koble opptil 50 lyskilder og 25 brytere til Philips hue-broen. Det er bare å begynne med et av de tilgjengelige startsettene og legge til ønsket kombinasjon: Philips hue-lyskilder eller Philips hue Bloom-, Iris- eller Lightstrip-produkter. Nå kan du med et fingertrykk kontrollere all tilkoblet belysning i hjemmet ditt via smarttelefonen eller hue-bryteren.

 • Fire forhåndsinnstillinger til daglig bruk

  Nå kan du kontrollere hue-lysene med kun et tastetrykk – og det er fire knapper å velge mellom. Velg én knapp til favorittstemningen, én til en spesiell lysoppskrift, eller velg én knapp som slår av alle eller noen av lysene. Du bestemmer.

 • Plasser den hvor du vil, eller ta den med rundt

  Monter den på veggen, legg den fra deg på et praktisk sted, eller ta den med deg rundt i huset. Bruk den mens du lader telefonen, eller når ungene leker med nettbrettet ditt. hue-bryteren kombinerer fleksibiliteten til en fjernkontroll med den praktiske og tradisjonelle lysbryteren.

 • ZigBee Green Power Protocol

  hue-bryteren fungerer med ZigBee Green Power Protocol. Green Power gir batterifrie, energihøstende enheter muligheten til å bli en del av det standardiserte ZigBee-nettverket.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i