Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291785415/8718291785415_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED

  Reflektor (kan dimmes)

  Varig LED-effektbelysning med en fokusert lysstråle

  Denne retningsbestemte LED-en sørger for en fokusert varmhvit lysstråle som kan dimmes. Den passer perfekt i stedet for vanlige halogenreflektorlamper, dersom du ønsker å kunne dimme lyset Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 139,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

NY

LED Reflektor (kan dimmes)

5, 7W (60W), E27, Varmhvit, Kan dimmes 8718291785415 Finn lignende produkter

Varig LED-effektbelysning med en fokusert lysstråle

Skap en varm og innbydende stemning

 • Lær om lys

  Fargetemperatur: Lys kan ha ulike fargetemperaturer. Disse er angitt i enheter som kalles Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige. http://www.philips.co.uk/c-m-li/advice-on-lighting-ideas.html

 • Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

  Denne lyskilden har en fargetemperatur på 2700 K og gir deg en varm, rolig atmosfære som er perfekt for avslapping. Denne lampen på 2700 K er perfekt for belysningsdesign i hjemmet

 • Kan dimmes

  Denne lyskilden med jevn dimming ned til 10 % av full lysstyrke kan brukes med de fleste dimmere for å skape ønsket atmosfære. Sjekk kompatibilitetstabellen for dimming for å være sikker på at dimmeren din kan brukes med denne lyskilden.

 • Lignende fasong og størrelse som halogenspot

  Med den vakre designen og de velkjente formene er dette en moderne LED-kapsel. Den perfekte bærekraftige erstatningen for tradisjonelle halogenspotter.

 • Øyeblikkelig lys når den slås på

  Ingen grunn til å vente: Philips LED-lyskilder sørger for full lysstyrke umiddelbart når de blir slått på. Ved å slå på bryteren blir rommet belyst med full lysstyrke. Det er ingen sakte oppstart eller venting.

 • Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte ut lyskilder ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

 • Bra for planeten og kontoen

  LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.

 • Perfekt for effektbelysning

  Denne LED-reflektoren gir moderne belysning med en velkjent bredvinklet lysmengde (36 grader) og passer til både effektbelysning og generell belysning. Den kan brukes i innfelte bokser og lysarmaturer på strømskinner, og er perfekt for bruk på kjøkken, til kjøkkenøybelysning, i stue og i spiserom.

 • Ingen UV eller infrarød

  Lampen har ingen infrarød komponent, så den avgir ikke varme. Det er heller ingen ultra-lilla komponent i denne lampen. Disse to egenskapene gjør at denne lampen ikke bleker stoffer og andre elementer.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • *Basert på et gjennomsnittlig bruk på tre timer per dag

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i