Star Wars

Star Wars

Tilbehør

  Star Wars

  Tilbehør

  Sett fantasien i sving

  Denne Star Wars-nattlampen fra Philips med av/på-knapp har et storslått bilde av favorittheltene dine fra Star Wars. Siden lampen er batteridrevet, kan du enkelt plassere den hvor du vil. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Star Wars Tilbehør

Star Wars, svart, LED 7192430P0 Finn lignende produkter

Sett fantasien i sving

 • Til enhver fan av Star Wars

  Til enhver fan av Star Wars

  Denne Star Wars-soveromslampen fra Philips skaper et miljø som oppmuntrer deg til å drømme deg bort i episke eventyr. Dette blir et sted der du kan lese lekser, slappe av og sove i selskap med favorittfiguren fra Star Wars. Lampen er helt sikker i bruk.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne lampen gir et varmt, hvitt lys som gir en hyggelig atmosfære.

 • Batteridrevet – 2 x AAA-batterier følger ikke med

  Batteridrevet – 2 x AAA-batterier følger ikke med

  Dette lyset går på 2 AAA-batterier. Alle batterier på denne størrelsen kan fungere. Ikke bland forskjellige typer batterier, bruk alltid samme type. Batteriene følger ikke med i esken.

 • Gjør at du føler deg sikker om natten

  Denne lampen til soverommet er det perfekte nattlyset og gjør at du føler deg trygg. Siden den er batteridrevet, kan du plassere den der du har lyst. En perfekt veiledningslampe.

 • Trykk for å slå lyset av eller på

  Du trenger bare å trykke på lyset for å slå det av eller på. Lyset slår seg automatisk av etter 15 minutter for å spare batteriet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i