2-i-1 projektor og nattlys

  2-i-1 projektor og nattlys

  Sett fantasien i sving

  Star Wars-nattlyset fra Philips projiserer bilder av den magiske fortellingen. Skru på ett av filmhjulene for å vise en av de 24 spennende scenene fra Star Wars i taket, og la eventyret begynne. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

2-i-1 projektor og nattlys

Star Wars, svart, LED 717699916 Finn lignende produkter

Sett fantasien i sving

 • Til enhver fan av Star Wars

  Til enhver fan av Star Wars

  Denne Star Wars-soveromslampen fra Philips gjør at du kan drømme deg bort i fantastiske eventyr: Et sted der du kan lese lekser, slappe av og sove med favorittfiguren fra Star Wars trygt ved din side. Lampen er helt sikker I bruk.

 • Skaper en eventyrlig stemning

  Skaper en eventyrlig stemning

  Denne bærbare lampen for soveværelset fra Philips og Star Wars kombinerer nattlys med en magisk bildeprojektor. Nattlyset gjør at du føler deg trygg om natten, mens projektoren bringer favorittfigurene fra Star Wars til live på veggen eller i taket. Denne unike 2-i-1-lampen tar godnatthistoriene og leggerutinene opp på et høyere nivå. Med bryteren kan du enkelt bytte mellom nattlyset og den magiske bildeprojektoren.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne lampen gir et varmt, hvitt lys som gir en hyggelig atmosfære.

 • Ekstra bildehjul følger med

  Ekstra bildehjul følger med

  Denne lampen fra Philips og Star Wars kommer med tre hjul som består av åtte ulike bilder for å stimulere barnets fantasi.

 • Batteridrevet – 3 x AA-batterier følger ikke med

  Batteridrevet – 3 x AA-batterier følger ikke med

  Dette lyset går på 3 AA-batterier. Alle batterier på denne størrelsen kan fungere. Ikke bland forskjellige typer batterier, bruk alltid samme type. Batteriene følger ikke med i esken.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i