Marvel

Marvel

2-i-1 projektor og nattlys

  Marvel

  2-i-1 projektor og nattlys

  Sett fantasien i sving

  Dette Spider-Man nattlyset fra Philips og Marvel projiserer også bilder som vil trollbinde barna dine med magiske fortellinger. Skru på et av filmhjulene for å vise fargerike scener fra Spider-Man i taket, eller slå på det myke nattlyset under. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 199,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Marvel 2-i-1 projektor og nattlys

Spider-Man, blå, LED 717694016 Finn lignende produkter

Sett fantasien i sving

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips og Marvel til barnets soverom skaper et miljø som oppfordrer barna til å hengi seg til det de liker mest – moro og kreativitet. Et sted der barnet kan lese lekser, leke og sove i selskap med favorittfigurene fra Marvel. Lampen er utformet slik at den er sikker for barnet.

 • Skaper en magisk stemning

  Skaper en magisk stemning

  Denne bærbare barneromslampen fra Philips og Marvel kombinerer nattlys med en magisk bildeprosjektør. Nattlyset gjør at barnet føler seg trygg om kvelden, mens prosjektøren bringer barnets favorittfigurer fra Disney til live på veggen eller i taket. Denne unike 2-i-1-lampen gir noe ekstra til godnatthistoriene og hjelper med rutinene. Med toveisbryteren som er integrert i armaturen, kan du enkelt bytte mellom nattlys og en magisk bildeprosjektør.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i barnerommet.

 • Varmthvitt lys

  Varmthvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lyskilder med en lav kelvin produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne lampen gir et varmt, hvitt lys som gir en hyggelig atmosfære.

 • Batteridrevet – 3 x AA-batterier følger ikke med

  Batteridrevet – 3 x AA-batterier følger ikke med

  Dette lyset går på 3 AA-batterier. Alle batterier på denne størrelsen kan fungere. Ikke bland forskjellige typer batterier, bruk alltid samme type. Batteriene følger ikke med i esken.

 • Ekstra bildehjul følger med

  Ekstra bildehjul følger med

  Denne lampen fra Philips og Marvel kommer med tre hjul som består av åtte ulike bilder som kan stimulere barnets fantasi.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i