Disney

  Disney

  2-i-1 projektor og nattlys

  Sett fantasien i sving

  Dette nattlyset fra Philips og Disney Prinsesse projiserer også bilder som vil trollbinde barna dine med magiske fortellinger. Skru på et av filmhjulene for å vise prinsessenes eventyr i taket, mens det myke nattlyset skinner. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 199,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Disney 2-i-1 projektor og nattlys

Prinsesse, rosa, LED 717692816 Finn lignende produkter

Sett fantasien i sving

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips og Disney til barnets soverom skaper et miljø som oppfordrer barna til å gjøre det de best liker – moro og kreativitet. Dette blir et sted der barnet kan lese lekser, leke og sove i selskap med favorittfigurene fra Disney. Lampen er helt sikker i bruk.

 • Skaper en magisk stemning

  Skaper en magisk stemning

  Denne bærbare lampen fra Philips og Disney til barnets soverom kombinerer nattlys med en magisk bildeprojektor. Nattlyset gjør at barnet føler seg trygt om kvelden, mens projektoren bringer barnets favorittfigurer fra Disney til live på veggen eller i taket. Denne unike 2-i-1-lampen tar godnatthistoriene og leggerutinene opp på et høyere nivå. Med toveisbryteren som er integrert i lampen, kan du enkelt bytte mellom nattlyset og den magiske bildeprojektoren.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i barnerommet.

 • Varmthvitt lys

  Varmthvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lyskilder med en lav kelvin produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne lampen gir et varmt, hvitt lys som gir en hyggelig atmosfære.

 • Batteridrevet – 3 x AA-batterier følger ikke med

  Batteridrevet – 3 x AA-batterier følger ikke med

  Dette lyset går på 3 AA-batterier. Alle batterier på denne størrelsen kan fungere. Ikke bland forskjellige typer batterier, bruk alltid samme type. Batteriene følger ikke med i esken.

 • Ekstra bildehjul følger med

  Ekstra bildehjul følger med

  Denne lampen fra Philips og Disney kommer med tre hjul som består av åtte ulike bilder som kan stimulere barnets fantasi.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i