Mor og barn
Disney
Disney
Spider-Man LED-nattlys med sensor, blå

Marvel Nattlys med sensor

Spider-Man, blå, LED 717654016 Finn lignende produkter
 • Sett fantasien i sving

  Marvel

  Nattlys med sensor

  71765/40/16 Finn lignende produkter

  Dette Spider-Man-nattlyset fra Philips og Marvel beroliger om natten med et bilde av barnets favoritthelt. Med bevegelsessensoren slår du på det behagelige lyset med én bevegelse. Det er batteridrevet, slik at du kan plassere det der det trengs mest. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sett fantasien i sving

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips og Marvel til barnets soverom skaper et miljø som oppfordrer barna til å hengi seg til det de liker mest – moro og kreativitet. Et sted der barnet kan lese lekser, leke og sove i selskap med favorittfigurene fra Marvel. Lampen er utformet slik at den er sikker for barnet.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i barnerommet.

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne lampen gir et varmt, hvitt lys som gir en hyggelig atmosfære.

 • Batteridrevet – 2 x AAA-batterier følger ikke med

  Batteridrevet – 2 x AAA-batterier følger ikke med

  Dette lyset går på 2 AAA-batterier. Alle batterier på denne størrelsen kan fungere. Ikke bland forskjellige typer batterier, bruk alltid samme type. Batteriene følger ikke med i esken.

 • Bevegelsessensor for natt og dag

  Bevegelsessensor for natt og dag

  En bevegelsessensor er inkludert for å berolige barnet om natten. Når sensoren oppdager bevegelser, slår lyset seg på automatisk.

 • Beroliger barnet om natten

  Denne lampen fra Philips og Marvel til barnets soverom er en perfekt nattlampe som gjør at barnet føler seg trygg. Den integrerte bevegelsessensoren som fungerer både dag og natt, gjør det enkelt for barnet å slå på lampen med én enkel bevegelse, eller bare ved å gå forbi. Hvis du plasserer den ved siden av sengen til barnet, er den et ideelt orienteringslys.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i