Marvel
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717643516/717643516_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Marvel

  Bordlampe

  Slå på fantasien

  Denne fargerike bordlampen fra Philips og Marvel viser favorittfigurene til barnet. Den har et mykt, varmt og hvitt lys, slik at barnet kan lese på sengen. Lampen er slitesterk og tåler fall, noe som gjør den til en perfekt nattbordslampe. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Marvel Bordlampe

Avengers, blå, LED 717643516 Finn lignende produkter

Slå på fantasien

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips og Marvel til barnets soverom skaper et miljø som oppfordrer barna til å hengi seg til det de liker mest – moro og kreativitet. Et sted der barnet kan lese lekser, leke og sove i selskap med favorittfigurene fra Marvel. Lampen er utformet slik at den er sikker for barnet.

 • Ideell lampe til barnets skrivebord eller ved siden av sengen

  Ideell lampe til barnets skrivebord eller ved siden av sengen

  Denne lampen fra Philips og Marvel til barnets soverom passer perfekt på nattbordet eller skrivebordet. Den kaster et mykt, varmt og hvitt lys, som er ideelt for leggerutiner som å lese en bok eller fortelle godnatthistorier. Den er like i nærheten og enkel å slå på, og den gjør at barnet føler seg trygg og bekvem om natten.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i barnerommet.

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne lampen gir et varmt, hvitt lys som gir en hyggelig atmosfære.

 • Av/på-bryter på ledningen

  Av/på-bryter på ledningen

  Du kan enkelt slå lyset av eller på med en diskré knapp som er integrert på ledningen.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i