Disney
    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717603116/717603116_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

    Disney

    Taklampe

    Sett fantasien i sving

    Denne runde Minni Mus-barnelampen fra Philips og Disney lyser opp med et levende bilde av verdens mest kjente mus. Tilfører veggene og taket fest og farge mens den solide og runde utformingen er helt sikker å ta på for små nysgjerrige barnehender. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Disney Taklampe

Minni Mus, rosa, LED 717603116 Finn lignende produkter

Sett fantasien i sving

  • For barn

    For barn

    Denne lampen fra Philips og Disney til barnets soverom skaper et miljø som oppfordrer barna til å gjøre det de best liker – moro og kreativitet. Dette blir et sted der barnet kan lese lekser, leke og sove i selskap med favorittfigurene fra Disney. Lampen er helt sikker i bruk.

  • Ideell for almennbelysning

    Ideell for almennbelysning

    Denne lampen fra Philips og Disney til barnets soverom er et perfekt midtpunkt som skaper godt lys. Den sørger for ideell innstilling av lyset for barnets daglige rutiner.

  • LED-lyskilde av høy kvalitet

    LED-lyskilde av høy kvalitet

    LED-teknologien som er integrert i denne lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i barnerommet.

  • Varmhvitt lys

    Varmhvitt lys

    Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne lampen gir et varmt, hvitt lys som gir en hyggelig atmosfære.

  • Egnet til vegg- og takmontering

    Monter denne lysarmaturen som vegglampe eller taklampe, akkurat der du vil ha den.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i