Hue Go

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7146060ph/7146060ph_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Hue Go

  Lys når som helst, hvor som helst

  Hue Go er en bærbar lampe som gir deg hvitt lys, 16 millioner farger og naturlige dynamiske effekter når du trenger det. Lag den gode stemningen via kontrollen på produktet, eller koble den til Hue-kontrollsenteret for å få utvidede funksjoner via smartenheten. Se alle fordeler

 • Lys når som helst, hvor som helst

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lys når som helst, hvor som helst

Tilpasset livet ditt

 • Bærbar lampe som sørger for bedre stemning i alle rom

  Gjør hverdagen lysere, og flytt på lyset som det passer deg. Philips Hue Go er den mest allsidige lampen i hjemmet og har en lysmengde på opptil 300 lumen. Når lampen er koblet til strøm, kan du bruke den til å sette farge på veggene med opptil 16 millioner farger, eller velge blant ulike hvittoner, som varmt hvitt eller kaldt hvitt, med full lysstyrke eller dempet lys. Du kan også koble Hue Go fra strømmen og bruke den som en bærbar dekorasjon, så du kan ha den med deg og skape god stemning og koselig lys, uansett hva du gjør. Velg lyssettingen du ønsker. Det er kun fantasien som setter grenser.

 • Smart batteriløsning som gir maksimal frihet

  Lys opp rommet på nye og kreative måter, og lek deg med alle tilkoblingsmulighetene til Philips Hue. Philips Hue Go drives av et oppladbart internt batteri som varer i opptil 3 timer etter 1,5 timers lading. Koble Hue Go fra strømmen, og ta den med hvor som helst i og rundt huset. Også når Hue Go er i bærbar modus, kan du styre lyset via smartenheten. Den innebygde og smarte batteriløsningen garanterer maksimal bruk.

 • Kontroll på produktet for å endre lyseffekt

  Styr Philips Hue Go på en enkel og grei måte selv uten smartenheten. Aktiver lysinnstillingene direkte ved å trykke på smartkontrollen på produktet. Velg blant sju forskjellige lyseffekter: funksjonelt varmt hvitt lys, kjølig, energigivende dagslys samt fem naturlige dynamiske lyseffekter som passer til spesielle stunder.

 • Gjør øyeblikkene stemningsfulle med levende lys

  Philips Hue Go har fem patenterte naturlige dynamiske effekter: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest og Night Adventure. Hver dynamiske effekt har en særegen flyt og fargemiks som sørger for den riktige stemningen. Perfekt for en romantisk middag, et avslappende bad eller til avspenning.

 • Fire lysinnstillinger til de daglige aktivitetene

  Få best mulig lys, uansett hva du gjør. Philips Hue har fire lysinnstillinger som skaper optimal belysning til de daglige aktivitetene. "Energize" gir deg kjølig og levende belysning for litt ekstra energipåfyll. "Concentrate" sørger for at du kan ha fullt fokus på jobben med finjustert klart, hvitt lys. "Read" sørger for optimal varm hvit belysning som ikke belaster øynene – perfekt når du leser en god bok. "Relax" har en myk glød av varmt hvitt lys som hjelper deg med å slappe av.

 • Bruk timere og lysvarsling som en del av de daglige rutinene

  Våkne på en naturlig måte for å få en god start på dagen. Få en bedre søvnrutine med en svært naturlig oppvåkning. Denne Philips Hue-lampen vekker deg på en forsiktig og naturlig måte. Lyset øker gradvis i intensitet, som om du vekkes av sollyset. Du kan også stille inn timere eller angi Philips Hue til å varsle deg om innkommende samtaler, meldinger, oppdateringer på sosiale medier, været og annen relevant kommunikasjon du får på smartenheten.

 • Lampe som kobles til musikk, TV og spill

  Gled deg over lyseffekter synkronisert til favorittmusikken din, utvid Ambilight TV-opplevelsen til hele rommet, eller ta spillopplevelsen til et nytt nivå med Philips Hue-lamper via tredjeparts apper.

 • Full kontroll fra smartenheten med ekstra funksjoner

  Koble Philips Hue-lampen til Hue-kontrollsenteret, og bli kjent med alle belysningsmulighetene. Styr Hue-lampen trådløst fra en iOS- eller Android-enhet via Philips Hue-appen eller en tredjeparts app utviklet for Hue. Angi timere, varsling, alarmer samt geofence-teknologi for myk sikkerhet, og synkroniser med underholdningssystemet for å få fullt utbytte av Hue-systemet.

 • Alltid oppdatert

  Philips Hue er basert på ZigBee, en trygg og pålitelig teknologi med lavt strømforbruk som kontrollerer lysene dine. Nye funksjoner og forbedringer blir hele tiden lagt til systemet. Oppdateringer til både programvare og fastvare gjøres trådløst og sømløst direkte til Hue-produktet.

 • Koble til opptil 50 Hue-lyskilder og -lamper

  Du kan koble opptil 50 lyskilder eller lamper til Philips Hue-kontrollsenteret. Det er bare å begynne med et av de tilgjengelige startsettene og legge til Philips Hue-produkter. Du kan så styre lysene dine med fingeren via den intuitive Philips Hue-appen for iOS- og Android-smartenheter.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i