PhotoFrame

  PhotoFrame

  Del minnene dine

  Hvor mange digitale bilder er stuet bort på PCen din? Se, del, organiser og gjenopplev minnene med Philips PhotoFrame™ – den enkleste måten å vise de digitale bildene dine på med fantastisk kvalitet – uten PC. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PhotoFrame

14, 2 cm (5, 6") LCD, 4:3 – rammeformat 6FF3FPW/00 Finn lignende produkter

Del minnene dine

 • imagen for skarpe og levende farger

  imagen er en Philips-bildeforbedringsteknologi som automatisk analyserer bildene for å korrigere fargen og justere for optimal kontrast: imagen skiller farger for å unngå "crosstalk", justerer lysstyrkefordeling for å oppnå stor visuell kontrast og korrigerer gamma for fargenøyaktighet.

 • 4:3 er det perfekte størrelsesforholdet for optimal visning uten forvrengning

  Philips' digitale fotoramme sørger for at bildene dine vises i størrelsesforholdet 4:3, og gir dermed den best mulige visningsopplevelsen.

 • Gi ny glød til gamle minner med RadiantColor

  RadiantColor er en eksklusiv Philips-teknologi som brukes for å vise små bilder i det optimale forholdet 4:3 ved å forlenge fargen på kantene på et bilde som er mindre enn full skjerm. Dette eliminerer svarte striper og forvrenging av sideforhold.

 • Ha det moro med montasjer: vis flere bilder i én visning

  Dette er en lysbildevisningseffekt som viser en bildemontasje med et automatisk og tilfeldig utvalg av bilder, og dermed unngår du skjemmende kanter som ellers kan oppstå ved visning av bilder som er mindre enn skjermstørrelsen.

 • Vise USB-flashstasjonbilder uten en PC

  USB-kontakt for rask visning og deling av bilder som er lagret på en USB-flashstasjon.

 • Intuitivt brukergrensesnitt, femveis nummertastatur for enkel navigering og drift

  Brukergrensesnittet omfatter minimalt med knapper, tydelig og intuitiv veiledningstekst, grafikk og menyer med logisk design på skjermen som gjør det enklere å glede seg over alle funksjonene til produktet uten problemer eller lang opplæringstid.

 • Display av/på automatisk på forhåndsinnstilte tidspunkter for å spare strøm

  PhotoFrame slår seg av og på til de tidspunktene du velger ved hjelp av en timer. Dette reduserer energiforbruket og gjør bruken mer miljøvennlig. Du sparer opptil en tredel av PhotoFrames energikostnader.

 • Automatisk bilderetning som viser bildene stående eller liggende

  Den automatiske gjenkjenningen av stående/liggende bilder bruker en sensor som gjenkjenner retningen i PhotoFrame og viser hvert bilde på riktig måte.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i