Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/674203116/674203116_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Bordlampe

  Behagelig for øynene

  Med Philips Mallet-bordlampen kan du yte ditt beste. Juster lysstyrkenivået med en fingerbevegelse, og oppnå maksimal belysning ved å styre lysretningen med de to armene som kan roteres. Innebygd USB gjør det enkelt å lade telefonen og MP3-spilleren. Se alle fordeler

 • Behagelig for øynene

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Eyecare Bordlampe

MALLET, hvit, LED 674203116 Finn lignende produkter

Behagelig for øynene

Hjelper deg til å holde fokus

 • Tilpasset optikk for jevn lysfordeling

  Tilpasset optikk for jevn lysfordeling

  Med den tilpassede optikken i Philips EyeCare-skrivebordslamper, får du lys som er diffust og jevnt fordelt over arbeidsområdet. Dette reduserer ujevn belysning eller at du blir blendet, noe som vanligvis fører til trette og slitne øyne.

 • Utformet for å redusere gjenskinn og belastning på øynene

  Utformet for å redusere gjenskinn og belastning på øynene

  Kombinasjonen av tilpasset optikk og et kjølig hvitt LED-lys av høy kvalitet på denne Philips EyeCare-skrivebordslampen, hjelper med å redusere gjenskinn og belastning på øynene. Den er komfortabel og uten synlig flimring, noe som hjelper med å gi optimal øyekomfort.

 • Kjølig dagslys er ideelt for fokus og konsentrasjon

  Kjølig dagslys er ideelt for fokus og konsentrasjon

  Ulike funn peker på at et kjølig dagslys med fargetemperatur på 5500 K og opptil 1000 lux fremmer konsentrasjon ved å opprettholde energinivåer og årvåkenhet med naturlige lysnivåer.

 • Ultimat justering med gradvis berøringsdimming

  Ultimat justering med gradvis berøringsdimming

  Justerbare lysnivåer med gradvis dimming med et trykk sørger for at du alltid vil kunne stille inn et lysnivå som er bra for øynene dine og perfekt for jobben du skal utføre. Gradvis dimming sørger også for en jevn overgang mellom forskjellige lysnivåer, slik at øynene tilpasser seg naturlig.

 • Utvidet rekkevidde for maksimal lesekomfort

  Utvidet rekkevidde for maksimal lesekomfort

  Den ergonomiske og fleksible armen på denne Philips EyeCare-skrivebordslampen er utformet for å kunne gi utvidet rekkevidde for maksimal komfort for den som leser. Den er enkel å plassere, noe som betyr at du ikke må bøye deg eller bevege deg rundt skrivebordet for å få fokusert belysningen riktig på arbeidsområdet.

 • Innebygd USB-port

  Denne Philips EyeCare-skrivebordslampen leveres med innebygd USB-port, slik at du praktisk skal kunne lade smarttelefonene eller andre enheter mens du jobber.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i