Belysning
Velg en lysarmatur
myLiving
DYNA LED-bordlampe, grønn

myLiving Bordlampe

DYNA, grønn, LED 674133316 Finn lignende produkter
  • Dekorer hjemmet med lys

    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/674133316/674133316_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

    Bordlampe

    67413/33/16 Finn lignende produkter

    Med den lekne stilen vil denne morsomme Dyna-skrivebordslampen med LED og grønne detaljer garantert lyse opp arbeidsområdet. Hodet som kan beveges muliggjør justering, mens LED-lysene av høy kvalitet gir klart og jevnt lys som det er ideelt å arbeide eller studere i. Se alle fordeler

    Veiledende utsalgspris: kr 269,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dekorer hjemmet med lys

  • LED-lyskilde av høy kvalitet

    LED-lyskilde av høy kvalitet

    LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

  • Varmhvitt lys

    Varmhvitt lys

    Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

  • Energibesparende

    Energibesparende

    Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

  • Lang driftstid opptil 15 år

    Lang driftstid opptil 15 år

    En lyskilde du kan stole på. De integrerte LEDene, som brukes i denne LED-lampen fra Philips, vil vare opptil 15 000 timer (som tilsvarer 15 år på grunnlag av en gjennomsnittlig bruk på 3 timer per dag med minst 13 000 brytersykluser). Det føles så komfortabelt å vite at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold eller å skifte lyspære samtidig som du får den perfekte lysstemningen i hjemmet.

  • Av/på-bryter på ledningen

    Av/på-bryter på ledningen

    Du kan enkelt slå lampen av eller på med en diskré knapp som er integrert på ledningen.

  • Bevegelig lampehode

    Rett lyset dit du virkelig trenger det, takket være det bevegelige lampehodet.

  • Skap en stilig og innbydende atmosfære

    Denne lampen er designet ut fra det nyeste innen smak, trender og livsstil for enkelt å kunne passe sammen med innredningen, og gjenspeile den atmosfæren du alltid har ønsket.

  • Perfekt for å slappe av og omgås andre

    Stuen er selve hjertet i et hjem – et sted der familien samles, slapper av og omgås andre. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter behov i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i