• Den smarte kombinasjonen av belysning og design

    Innfelt spotlampe

    57924/48/16 Finn lignende produkter

    Denne kraftige, innfelte Ledino-spotlampen fra Philips står i stil med interiøret og passer i alle slags rom. LED-lyskilden er liten, men har en perfekt form og kan vippes. Den sitter i en minimalistisk aluminiumsramme som er innfelt i taket.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den smarte kombinasjonen av belysning og design

i én innfelt spotlampe

  • Kan dimmes

    Kan dimmes

    Justerbar lysintensitet med dimmebryteren. Dette gjør Philips SmartSpot-lysarmaturene ideelle for å fremheve elementer eller skape en stemning for enhver anledning, enten det er et koselig måltid for to eller avslapning i stuen sammen med familie og venner, eller den kan sørge for funksjonell belysning i korridorer.

  • Svært lang levetid

    Svært lang levetid

    Svært lang levetid med pålitelig ytelse. Philips SmartSpot-lysarmaturene er basert på kraftige LED-lyskilder som varer i opptil 20 000 timer samtidig som de gir best mulig lysmengde.

  • Utrolig fleksibilitet

    Utrolig fleksibilitet

    Philips SmartSpot er en avansert lyskilde som gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet. Mange deler roterer fritt slik at du kan rette lyset dit du trenger det.

  • Førsteklasses materiale, konstruert for å vare

    Førsteklasses materiale, konstruert for å vare

    Philips SmartSpot-lysarmaturer er laget av materialer av høy kvalitet, blant annet formstøpt aluminium.

  • Sparer opptil 80 % energi

    Sparer opptil 80 % energi

    Alle Philips SmartSpot-lysarmaturer sparer energi, slik at de hjelper deg med å spare penger på strømregningen og bidrar til å verne om miljøet.

  • Varmt hvitt lys

    Varmt hvitt lys

    Philips SmartSpot LED bruker det aller siste innen LED-belysningsteknologi med nye avanserte og kraftige LED-lyskilder med et varmt hvitt lys med en fargetemperatur på 2700 Kelvin.

  • Høy lyseffekt

    Lys av høy kvalitet med stor lysmengde (7,5 W gir 350 Lumen). Lyset skinner i en vinkel på 40° – den perfekte vinkelen for spotbelysning.

  • Stilig og diskré design

    Disse moderne lampene med innfelling er stilige og diskré og passer perfekt i taket. Det er ingen kanter som stikker ut eller uvanlige former som trekker oppmerksomheten bort fra innredningen i rommet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i