Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/571723116/571723116_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

    Spot

    Fremhev hjemmet med lys

    Få et glimrende liv med den avrundede Philips myLiving Sepia LED-takspotlampe. Lampen er utstyrt med energisparende lysdioder og leverer et kraftig, men effektivt varmt hvitt lys. Den hvite kroppen med en fot av krom gir den en stil som er lett å matche. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fremhev hjemmet med lys

  • LED-lyskilde av høy kvalitet

    LED-lyskilde av høy kvalitet

    LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

  • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

    Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

    I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

  • Varmhvitt lys

    Varmhvitt lys

    Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

  • Den perfekte lysstrålen for effektbelysning

    Den perfekte lysstrålen for effektbelysning

    Denne Philips-spoten har den perfekte lysstrålen for stemningslys. Du kan bruke det samlede lyset til å utheve detaljer eller trekk i interiøret.

  • Justerbart spothode

    Justerbart spothode

    Rett lyset dit du vil ved å justere, rotere eller vippe på spothodet i lampen.

  • Energibesparende

    Energibesparende

    Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

  • Lang driftstid opptil 15 år

    Lang driftstid opptil 15 år

    En lyskilde du kan stole på. De integrerte LEDene, som brukes i denne LED-lampen fra Philips, vil vare opptil 15 000 timer (som tilsvarer 15 år på grunnlag av en gjennomsnittlig bruk på 3 timer per dag med minst 13 000 brytersykluser). Det føles så komfortabelt å vite at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold eller å skifte lyspære samtidig som du får den perfekte lysstemningen i hjemmet.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i