Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/444015616/444015616_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Bordlampe

  Saving in style

  Denne vakre, håndlagede Philips Ecomoods-bordlampen i hvitt glass er formet som en stein og like robust, men gir deg samtidig en like myk og avslappende følelse som naturen selv. Den har en av/på-bryter og gir et varmt hvitt lys. Nyt de fredelige stundene i livet. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 669,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myLiving Bordlampe

Wellner, hvit 444015616 Finn lignende produkter

Saving in style

designlampe

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Den største fordelen med energieffektiv belysning er energisparingen. En energisparende lyskilde bruker kun en femtedel av energien til en tradisjonell lyskilde. Det betyr at hvis du installerer energisparende belysning fra Philips hjemme, kan du redusere strømregningen (for belysning) med ca. 80 %.

 • Lyskilde med ekstra lang levetid

  Lyskilde med ekstra lang levetid

  Medfølgende Philips-lyskilde med ekstra lang levetid, opptil 8,000 timer.

 • Robust og driftssikker

  Robust og driftssikker

  Skapt for å vare. Alle delene i Philips Ecomoods-serien med belysning er laget av materialer og komponenter av høy kvalitet. Med Philips Ecomoods kan du nå kjøpe en lysarmatur av høy kvalitet som varer lenge.

 • Spredende, varmhvitt lys

  Spredende, varmhvitt lys

  Denne lampen bruker det siste innen energibesparende lampeteknologi fra Philips for å gi et varmt, hvitt og naturlig lys. Det diffuse lyset lyser opp rommet med et varmt hvitt lys, og du får funksjonalitet samtidig som det er miljøvennlig. Diffust lys er perfekt for almennbelysning.

 • Av/på-bryter på artikkel

  Av/på-bryter på artikkel

  Du kan enkelt slå lyset av eller på med en diskré knapp som er integrert i artikkelen.

 • Stilig, moderne design

  Ecomoods har et rent, moderne utseende som bryter med de tradisjonelle, klumpete og kjedelige energibesparende produktene. Slank og stilig: Hver designlampe i serien er nøye utformet som den perfekte kombinasjonen av form og funksjon.

 • Frostet glass

  Frostet glass kombinerer et matt hvitt utseende med elegante glassmaterialer og vil gli naturlig inn i et hvilket som helst interiør.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i