Aurea

Profesjonell LCD-TV

  Aurea

  Profesjonell LCD-TV

  Forført av lyset

  Gi gjestene dine en unik opplevelse med Philips Aurea hotell-TVen. Den interaktive TVen viser en myk aura av lys som passer til fargene på skjermen, som gir en helt ny atmosfære i hotellrommet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Forført av lyset

 • 100 Hz Clear LCD for ekstremt skarpe bevegelser (3 ms)

  100 Hz Clear LCD for ekstremt skarpe bevegelser (3 ms)

  100 Hz Clear LCD gir ekstremt skarpe bevegelser for klare og levende bilder selv ved raske bevegelser på skjermen. Den doble bildefrekvensinnsettingen (Double Frame Rate Insertion) bruker en høy 100 Hz oppdateringshastighet. Det gjør gjengivelsen av bevegelsene dobbelt så skarp som vanlig LCD. Resultatet er en svartid på 3 millisekunder (målt i oppfattet BEW (Perceived Blur-Edge-Width)). Denne unike Philips-teknologien tar bevegelsesskarphet på LCD-skjermer til nye høyder.

 • HD Natural Motion for svært jevne bevegelser i Full HD-filmer

  HD Natural Motion for svært jevne bevegelser i Full HD-filmer

  Philips oppfant HD Natural Motion for å minimere flimmereffekter som er synlige med filmbasert bildeinnhold. Den prisbelønte algoritmen estimerer bevegelsen i bildet og korrigerer flimring i både kringkastinger og filmmateriale (f.eks. en DVD- eller Blu-ray-plate). Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bidrar til å bedre seeropplevelsen.

 • Kraftig lyd fra unike usynlige høyttalere

  Kraftig lyd fra unike usynlige høyttalere

  Et usynlig lydsystem som passer perfekt til utformingen på Aurea. Selv om det er usynlig fra utsiden og utrolig kompakt på innsiden, er det ikke inngått noen kompromisser når det gjelder lydytelsen. Det nye revolusjonerende mikrohøyttalersystemet bruker 12 høyttalere per side for at lyden kan stråle ut gjennom en usynlig tynn åpning foran på TVen. De gir et klart og romslig lydbilde som kompletterer den rike seeropplevelsen. Bassfrekvensene genereres av to kraftige subwoofere som er integrert på baksiden av TVen.

 • Ambilight Spectra med Active Frame og sensorisk aura

  Ambilight Spectra med Active Frame og sensorisk aura

  Den sensoriske auraen til Ambilight Spectra tilfører en magisk dimensjon til seeropplevelsen. Active Frame utvider lyset og atmosfæren i bildet langt utover skjermen i et mykt kaleidoskop av farger. Du føler deg fullstendig oppslukt i bildene, og seeropplevelsen blir en mer intensiv opplevelse enn du kunne forestilt deg. Med den kompakte LED-teknologien plasseres det totalt 126 kraftige LEDer rundt skjermen. Dette lager et mylder av segmenter som blandes til ett, mykt omsluttende lys i Active Frame. Det omslutter skjermen direkte og flyter over i en myk aura på veggen.

 • Serial Xpress-kontrollgrensesnitt for interaktive systemer

  TVen kan kobles til eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle de største leverandørene av interaktive systemer, gjennom Serial Xpress-kontrollgrensesnittet (UART-protokoll).

 • Låse installasjonsmenyen

  Forhindrer uautorisert tilgang til installerings- og konfigureringsinnstillinger. Det sikrer maksimal nytte for gjestene, og du unngår unødvendige omprogrammeringskostnader.

 • Full HD (1920 x 1080p) med integrert DVB-T-tuner

  Med avansert LCD-skjermteknologi har denne TVen full høydefinisjons widescreen-oppløsning på 1920 x 1080p. Den gir den best mulige bildekvaliteten fra alle typer HD-inngangssignaler. Den gir et strålende, levende og skarpt bilde uten flimmer som vil gi gjestene en forbedret seeropplevelse. Med den integrerte DVB-T-tuneren kan TVen vise kanaler fra det digitale bakkenettet, i tillegg til eksisterende analoge kanaler. Den gir også gjestene mulighet til å lytte til digitale radiostasjoner.

 • USB-kontakt for enkel og umiddelbar multimedieavspilling

  Med denne Philips-TVen kan gjestene koble til en USB-pinne for enkel og umiddelbar avspilling av multimedieinnhold. De støttede avspillingsformatene er MP3, lysbildefiler (.alb) og JPEG-stillbilder.

 • Kompatibel med Philips' tilkoblingspaneler for å kunne brukes med gjestenes enheter

  Denne TVen fungerer sømløst sammen med Philips' tilkoblingspaneler. Gjesten kan enkelt koble til og se på innhold fra PC, MP3-spiller, DVD-spiller, videokamera og forskjellige andre enheter. Med automatisk oppdaging kan tilkoblingspanelet og TVen automatisk bytte på å vise innholdet på den tilkoblede gjesteenheten.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

 • Automatisk kanalinnstilling

  Den er perfekt for egenannonsering eller informasjonskanaler fordi den kan vise en forhåndsdefinert kanal når TV-en slås på.

Se alle spesifikasjoner
 • Ta kontakt med din Philips-forhandler for mer informasjon om land som bruker DVB-T.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i