Aurea

LCD-TV

  Wi-Fi

  Aurea

  LCD-TV

  Fordyp deg i en unik opplevelse

  La det vakre lyset gjøre om seeropplevelsen med Aurea. Med unik Ambilight Active Frame og lekker bilde- og lydkvalitet kan du fordype deg i den mest unike seeropplevelsen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Aurea LCD-TV

102 cm (40"), Full HD 1080p, digital-TV 40PFL9904H/12 Finn lignende produkter

Fordyp deg i en unik opplevelse

 • Philips Net TV med Wi-Fi for elektroniske tjenester på TVen

  Opplev et stort utvalg av elektroniske tjenester med Net TV. Gled deg over filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold direkte på TVen når du vil. Bare koble hjemmekinoanlegget direkte til hjemmenettverket med Ethernet-tilkoblingen, og naviger og velg det du vil se på med fjernkontrollen. Med Philips-menyen får du tilgang til populære Net TV-tjenester tilpasset TV-skjermen. I tillegg kan du med DLNA-sertifisert PC-nettverk se på videoer eller få tilgang til bilder som er lagret på datamaskinen, ved hjelp av fjernkontrollen.

 • Perfect Natural Motion for ultrajevne Full HD-filmer

  Nyt handlingen uten flimmer. Perfect Natural Motion estimerer bevegelse i bildet og korrigerer flimmer i både kringkastinger og forhåndsinnspilt filmmateriale (inkludert 1080p-filmer og 24p True Cinema på Blu-ray og DVD). Resultatet er enda jevnere og roligere bilder med utrolig skarphet. Nyt en bevegelsesopplevelse som overgår kinokvalitet!

 • Ambilight Active Frame for en enestående seeropplevelse

  Ambilight Active Frame for en enestående seeropplevelse

  Fordyp deg i en unik opplevelse med Ambilight Active Frame. Denne patenterte Philips-teknologien bruker over 250 LED-lamper til å skape en flerfarget ramme av lys rundt skjermen og over på veggen. Ambilight justerer automatisk fargen og lysstyrken til lyset som omgir TVen, slik at det passer med bildet og du får en omsluttende seeropplevelse. Opplev et snev av magi med Ambilight Active Frame.

 • Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Opplev uslåelig skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres til å passe bedre til pikslene rundt. Det gir et mer naturlig bilde. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, suveren kontrast og jevne og naturlige bevegelser, uansett hva du ser på. Rene og knivskarpe bilder gjennom oppdagelse og reduksjon i bildeartefakter og støy i alle innholdskilder – fra multimedia til standard-TV.

 • 100 Hz Clear LCD, 2 ms ytelse for enestående bevegelsesskarphet

  100 Hz Clear LCD, 2 ms ytelse for enestående bevegelsesskarphet

  100 Hz Clear LCD gir ekstremt skarpe bevegelser. Den doble bildehastighetsinnsettingen (Double Frame Rate Insertion) gjør gjengivelsen av bevegelsene dobbelt så skarp som med vanlig LCD. Resultatet er en svartid på 2 millisekunder. Nå kan du glede deg over klare og levende bilder også av raske bevegelser på skjermen.

 • Full HD TV, med oppløsning på 1920 x 1080p

  Denne Full HD-skjermen har en widescreenoppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder for best mulig bildekvalitet. Den er fullstendig fremtidskompatibel siden den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste som Blu-ray og avanserte HD-spillkonsoller. Signalbehandlingen er oppgradert for å støtte denne mye høyere signalkvaliteten og oppløsningen. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med suveren lysstyrke og farger.

 • LED-TV for strålende bilder med lite strømforbruk

  Ingen kompromisser. Lekker bildekvalitet. Lekker design. Lavt strømforbruk. Med LED-TV får du det beste fra begge verdener, strålende bildekvalitet med høy lysstyrke, utrolig kontrast og skarphet samt levende farger, og det hele er pakket inn i en slank design. Det som er enda bedre, er at du kan glede deg over disse vakre bildene samtidig som du sparer opptil 40 % strøm sammenlignet med en vanlig LCD-TV på samme størrelse. Gled deg over hvert eneste imponerende bilde i en førsteklasses design.

 • 2 x 15 W RMS med BBE for frisk, klar lyd

  BBE-høydefinisjonslyd er lydforbedringsteknologien (lisensiert av fra BBE Sound) som skal gi deg ekte og naturlig musikk og taletydelighet med fyldig og klar hørbar vokal.

 • Gled deg over et stort utvalg av webvideoer fra YouTube og andre

  Net TV gir deg et stort utvalg av videoer fra YouTube og andre videowebområder. Videoene skreddersys for å passe på TV-skjermen din, slik at du kan lene deg tilbake og glede deg over Internett-videoer med optimal kvalitet.

 • Frontdesign i glass som står til interiøret

  Avansert teknologi pakket inn i lekker design. Avansert LED-teknologi har gjort det mulig for Philips å gjøre Aurea tynnere og mer kompakt enn noen gang tidligere. En lekker hvit Ambilight Active Frame og et glasspanel som dekker skjermen, ser fantastisk ut både når TVen er slått på og av. Den ikoniske fjernkontrollen med skyvekontroll er kompakt og ser ut som en perle på stuebordet. Aurea, designet for å passe til interiøret.

Se alle spesifikasjoner
 • DVB-T MPEG4 kun for: Frankrike, Spania, Danmark, Norge, Finland, Sverige. DVB-C MPEG4 kun for visse leverandører: Danmark, Norge, Finland, Sverige Den mest oppdaterte informasjonen er tilgjengelig på typeskiltet på TVen eller på www.philips.com/support under det aktuelle typenummeret.
 • Net TV, tjenestetilbudet varierer fra land til land og er underlagt vilkår for bruk.
 • Valgfri Philips DVB-S-modul kreves (delenr. PFS0001, bare tilgjengelig i Tyskland, Østerrike og Sveits)

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i