Pendel

    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/408983316/408983316_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

    Pendel

    Dekorer hjemmet med lys

    Philips myLiving Fado er en slank pendel i en mild grønn farge. Den mykt buede designen danner en kontrast til den robuste utformingen i metall, og viser en elegant silhuett som får god hjelp av det varme, hvite LED-lyset fra Philips. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myLiving Pendel

Fado, grønn, LED 408983316 Finn lignende produkter

Dekorer hjemmet med lys

  • LED-lyskilde av høy kvalitet

    LED-lyskilde av høy kvalitet

    LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

  • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

    Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

    I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

  • Varmhvitt lys

    Varmhvitt lys

    Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

  • Energibesparende

    Energibesparende

    Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

  • Lang driftstid opptil 15 år

    Lang driftstid opptil 15 år

    En lyskilde du kan stole på. De integrerte LEDene, som brukes i denne LED-lampen fra Philips, vil vare opptil 15 000 timer (som tilsvarer 15 år på grunnlag av en gjennomsnittlig bruk på 3 timer per dag med minst 13 000 brytersykluser). Det føles så komfortabelt å vite at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold eller å skifte lyspære samtidig som du får den perfekte lysstemningen i hjemmet.

  • Justerbar høyde ved installasjonen

    Denne pendelen fra Philips leveres med lange kabler for å gi deg maksimal fleksibilitet under installasjonen. Velg den perfekte høyden som passer til dine behov.

  • Skap en stilig og innbydende atmosfære

    Denne lampen er designet ut fra det nyeste innen smak, trender og livsstil for enkelt å kunne passe sammen med innredningen, og gjenspeile den atmosfæren du alltid har ønsket.

  • Perfekt for å slappe av og omgås andre

    Stuen er selve hjertet i et hjem – et sted der familien samles, slapper av og omgås andre. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter behov i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i